Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Lierac Arkeskin

Lierac Arkeskin

Σειρά Προϊόντων Lierac Arkeskin για την Μετά την Εμμηνόπαυση

Η εμμηνόπαυση είναι μια φυσιολογική φάση στη ζωή μιας γυναίκας που συνοδεύεται από σημαντικές αλλαγές στο σώμα και το δέρμα της. Κατά την εμμηνόπαυση, οι ορμονικές αλλαγές που συμβαίνουν μπορούν να οδηγήσουν σε αφυδάτωση, απώλεια ελαστικότητας του δέρματος και εμφάνιση ρυτίδων.

Η σειρά προϊόντων Lierac Arkeskin είναι σχεδιασμένη ειδικά για να αντιμετωπίσει τις επιδράσεις της εμμηνόπαυσης στο δέρμα και να βοηθήσει στην αποκατάσταση της νεανικής του εμφάνισης.

Τρόπος Δράσης:

Οι προηγμένες φόρμουλες της σειράς Lierac Arkeskin συνδυάζουν πολύτιμα συστατικά και τεχνολογίες που επιδρούν στο δέρμα με πολλαπλούς τρόπους:

  • Ενυδάτωση: Οι κρέμες και τα ορούς Arkeskin περιέχουν ενυδατικά συστατικά που βοηθούν στην επαναφορά και διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος, μειώνοντας την αφυδάτωση και την ξηρότητα.
  • Αύξηση της Ελαστικότητας: Οι φόρμουλες περιέχουν συστατικά που ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, όπως πεπτίδια και πρωτεΐνες, βοηθώντας το δέρμα να ανακτήσει τη φυσική του ελαστικότητα και τονίσματα.
  • Αντιγηραντική Δράση: Οι προϊόντα Lierac Arkeskin περιέχουν αντιοξειδωτικά συστατικά που προστατεύουν το δέρμα από την επιβλαβή επίδραση των ελεύθερων ριζών και των περιβαλλοντικών παραγόντων, βοηθώντας να αποτραπεί η πρόωρη γήρανση του δέρματος.
Αποτελεσματικότητα:
Οι προϊόντα της σειράς Lierac Arkeskin έχουν αποδεδειγμένα αποτελέσματα στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος μετά την εμμηνόπαυση. Οι ρυτίδες μειώνονται, η επιδερμίδα αναζωογονείται, η ελαστικότητα αυξάνεται και το δέρμα αποκτά νεανική φρεσκάδα και λάμψη.
Οφέλη:

Η χρήση της σειράς προϊόντων Lierac Arkeskin μετά την εμμηνόπαυση προσφέρει τα εξής οφέλη:

  • Ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος
  • Αύξηση της ελαστικότητας και του τόνου του δέρματος
  • Προστασία από την πρόωρη γήρανση του δέρματος
  • Βελτίωση της υφής και της εμφάνισης του δέρματος
  • Αναζωογόνηση και ανανέωση του δέρματος

Για να απολαύσετε τα οφέλη της σειράς Lierac Arkeskin, συνιστάται η καθημερινή χρήση των προϊόντων σε συνδυασμό με την κατάλληλη καθαριστική ρουτίνα για την επιδερμίδα σας.

5 Προϊόντα