Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση NIVEAΑδιαφιλονίκητα μία από τις κορυφαίες εταιρείες για την περιποίηση της επιδερμίδας διεθνώς που βρίσκεται κοντά στους καταναλωτές, προσφέροντάς τους συναρπαστικά, καινοτόμα προϊόντα.

Η εμπιστοσύνη που έχουμε χτίσει με τους καταναλωτές αποτελεί μια παγκόσμια επιτυχία.

Με αφετηρία την επιδερμίδα και μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονες τεχνικές για την μελέτη της ανθρώπινης επιδερμίδας, το μεταβολικό μηχανισμό και την αποκάλυψη των μυστικών της γήρανσης του δέρματος.

Αναζητούμε πάντοτε εκείνα τα καινοτόμα συστατικά που υποστηρίζονται από τις διεργασίες που ακολουθεί το ίδιο το δέρμα.

Δικαιολογημένα ο κόσμος εμπιστεύεται τη NIVEA περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μάρκα περιποίησης της επιδερμίδας.

Γιατί Nivea

Αποτελεί συνώνυμο της αμεσότητας, της εμπιστοσύνης και της αποτελεσματικής περιποίησης για κάθε τύπο δέρματος. Μόλις το 2013, η NIVEA ψηφίστηκε και πάλι ως το πιο αξιόπιστο προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας από τους καταναλωτές σε 12 χώρες της Ευρώπης.

Η φροντίδα της επιδερμίδας αποτελεί για την επιχείρησής μας ευθύνη που έχουμε αναλάβει προς τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Με ερευνητική και τεχνολογική εμπειρία μεγαλύτερη των 100 χρόνων, παρασκευάζουμε και προωθούμε υψηλής ποιότητας προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας. Ακόμα και σήμερα, συνεχίζουμε και προσφέρουμε με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα και αξιόπιστα προϊόντα, μειώνοντας παράλληλα τον αντίκτυπό μας στο περιβάλλον.

Έχοντας ως πρωταρχικό μας μέλημα τη φροντίδα, είμαστε σε θέση να νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν: τους καταναλωτές μας, τους εργαζομένους μας αλλά και τις τοπικές κοινότητες.

Διαχωρίζοντας τις δραστηριότητές μας κατά βιώσιμο τρόπο δεσμευόμαστε ταυτόχρονα απέναντι στην οικολογική και κοινωνική μας συνείδηση.

Ο αντίκτυπος της αναγνωσιμότητας δεν καθορίζεται μόνο από την οικονομική επιτυχία της εταιρείας μας, αλλά και από τον σεβασμό μας για την προστασία του περιβάλλοντος , την επαγγελματική ιδιότητά μας καθώς και τη δέσμευσή μας απέναντι στην κοινωνία.

Η ανάπτυξη και η εξέλιξη είναι μια συνεχής διαδικασία που γεννά συνεχώς νέους στόχους, προοπτικές. Στόχος μας είναι η διαρκής βελτίωση της ζωή μας τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον.