Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Intermed


Η εταιρία Intermed το 1996 ιδρύθηκε από τον Κλέωνα Τσέτη, φαρμακοποιό. Όραμα της είναι η ανάπτυξη, η παραγωγή και η διάθεση καινοτόμων φαρμακευτικών καθώς και παραφαρμακευτικών προϊόντων τα οποία θα καλύπτουν πολλές απο τις καθημερινές, γενικές και ειδικές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου

ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2014

Δεσμευθήκαμε να γίνουμε καλύτεροι, το πετύχαμε, και βραβευθήκαμε!
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την νέα βράβευση της Φαρμακοβιομηχανίας INTERMED, η οποία εκπληρώνοντας επιτυχώς όλα τα κριτήρια, απέσπασε την Διεθνή Πιστοποίηση EFQM "Recognised for Excellence ”(Αναγνώριση για την Επιχειρηματική Αριστεία) Τεσσάρων Αστέρων & το Ελληνικό Μοντέλο Πιστοποίησης ΕΕΔΕ ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ «Επίτευξη των Αρχών Επιχειρηματικής Αριστείας», Αργυρή Διάκριση.

ACTCEPT

Τα προϊόντα INTERMED ACTCEPT παρέχουν φυσική προστασία, έχουν υπέροχη γεύση.

Το Actisept αποτελεί καθημερινό φθοριούχο στοματικό διάλυμα με ήπια αντισηπτική δράση, για την καθημερινή και αποτελεσματική καταπολέμηση των μικροοργανισμών που προκαλούν κακοσμία, πλάκα και φλεγμονές των ούλων και ενισχύει και προστατεύει την αδαμαντίνη των δοντιών.

Με καθημερινή φροντίδα προστατεύετε δόντια και ούλα.

Με τον μοναδικό συνδυασμό συστατικών που περιέχει και χωρίς την παρουσία οινοπνεύματος δίνουν υπέροχη γεύση πορτοκάλι και κανέλλα που δεν καίει. Το προϊόν ACTISEPT WHITENING προσφέρει φυσικά λευκά δόντια με υπέροχη γεύση χωρίς να καίει. Ένα καθημερινό προς χρήση φθοριούχο στοματικό διάλυμα με ήπια αντισηπτική δράση, για την καθημερινή και αποτελεσματική καταπολέμηση των μικροοργανισμών που προκαλούν κακοσμία, πλάκα και φλεγμονές των ούλων καθώς ενισχύει και προστατεύει την αδαμαντίνη των δοντιών ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη φυσική λευκότητα των δοντιών.

Το προϊόν ACTISEPT MOUTWASH 1.5lt παρέχει φυσική προστασία με γεύση πορτοκάλι χωρίς να καίει.

Αποτελεί καθημερινό φθοριούχο στοματικό διάλυμα με ήπια αντισηπτική δράση, για την καθημερινή και αποτελεσματική καταπολέμηση των μικροοργανισμών που προκαλούν κακοσμία, πλάκα και φλεγμονές των ούλων καθώς και την ενίσχυση και προστασία της αδαμαντίνης των δοντιών.

Calciofix

Το Calciofix είναι δισκία καταπινόμενα που περιέχουν ασβέστιο και βιταμίνη D3 προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες σας τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού, όσο και για την πρόληψη και αντιμετώπιση προβλημάτων οστεοπόρωσης.

Είναι επίσης χρήσιμα σε οποιαδήποτε άλλη περίοδο στην ζωή μιας γυναίκας που εμφανίζει αυξημένες απαιτήσεις σε ασβέστιο & βιταμίνη D.

Κατάλληλα για εγκυμοσύνη, θηλασμό, οστεοπόρωση. Χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης δυσλειτουργικών παρενεργειών, χορηγείται επιπλέον και σε ασθενείς που παρουσιάζουν διαβήτη.

Babyderm

Οι ειδικοί στην δερματολογία και αφροδισιολογία με πολλά χρόνια εμπειρίας και περιπατητικής.

Με τις συνεργασίες μας με κλινικές και νοσοκομεία της Βαρσοβίας και την διεξαγωγή ειδικής κατάρτισης για δερματολόγους και παιδιάτρους στον τομέα της παιδικής δερματολογίας και διαλέξεις για παιδιάτρους συν-δημιουργήσαμε την Κλινική Υγιούς Δέρματος, στόχος της οποίας είναι να εκπαιδεύσει τους παιδιάτρους και τους γονείς σχετικά με την φροντίδα του δέρματος των παιδιών.

Chlorhexil

Για την καθημερινή προστασία και φροντίδα των δοντιών και των ούλων σας σας συνιστούμε την Chlorhexil-F Toothpaste η οποία είναι μια αντιβακτηριδιακή φθοριούχος οδοντόπαστα με χλωρεξιδίνη, για την καθημερινή ουλοοδοντική φροντίδα, που δρα αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της ουλοοδοντικής μικροβιακής πλάκας, την ενδυνάμωση και προστασία δοντιών, την σύσφιγξη των ούλων και στην μείωση ουλορραγιών χάρη στα βότανα που περιέχει.
Χρησιμοποιείστε την ειδική οδοντόπαστα η οποία είναι κατάλληλη και για ομοιοπαθητική και κατόπιν ακολουθήστε στοματόπλυση με Chlorhexil Mouthwash ή άλλο χλωρεξιδινούχο διάλυμα καθώς δεν περιέχει SLS.

Θεραπεύει την ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα χάρη στον συνδυασμό CHLORHEXIL 0,20% και 0,12% αντίστοιχα. Ενδυναμώνει της αδαμαντίνη στα δόντια και παράλληλα συσφίγγει τα ούλα και μειώνει τις ανεπιθύμητες περιστασιακές αιμορραγίες.