Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Lierac

Lierac Ομορφιά με επιστήμη: Η Lierac συνδυάζει καινοτόμα συστατικά με επιστημονική ακρίβεια για αποτελεσματική φροντίδα προσώπου και σώματος


Από την ίδρυσή μας το 1975, αναπτύσσουμε καινοτόμες προτάσεις κοσμητολογικών προϊόντων, οι οποίες πάντα είναι μπροστά από την εποχή τους.
Έχοντας δημιουργηθεί από τα χέρια ενός ιατρού με πάθος για τις αλλαγές στην φυσιολογία που βιώνουν οι γυναίκες,
η Lierac χτίστηκε πάνω σε 3 θεμελιώδεις πυλώνες: την επιστήμη, τη θηλυκότητα και την υπεροχή.
Ο ΙΔΡΥΤΗΣ
Έχουν περάσει πάνω από 45 χρόνια που ο Δόκτωρ Cariel, με εξειδίκευση στην ιατρική αισθητική, παθιάζεται για θέματα όπως η κυτταρίτιδα ή οι ραγάδες. Δημιουργεί τη Lierac το 1975 με μια πρωτοποριακή προσέγγιση: να προτείνει πραγματικά «φάρμακα ομορφιάς» για να χαρίσει στις γυναίκες μια στοχευμένη και αποτελεσματική λύση για τα προβλήματα στη φυσιολογία που αντιμετωπίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Από τη δημιουργία μας, διαθέτουμε το δικό μας Εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης. Η αποστολή μας: να δρούμε πέρα από τα προφανή, να μην αρκούμαστε μόνο στην εμφάνιση, για να ξαναδιδάξουμε στην επιδερμίδα να λειτουργεί αποτελεσματικά από μόνη της.
Η δημιουργία εξαιρετικών συνθέσεων έχει θεμελιώδη σημασία για τη Lierac: οι αισθησιακές υφές είναι το μυστικό μας για να μετατρέψουμε κάθε εφαρμογή σε απόλαυση και να ωθήσουμε έτσι την συστηματική επανάληψη.
Σήμερα, στρεφόμαστε προς μια «φυσικότητα με λογική» : μια έξυπνη φυσικότητα όπου το εργαστηριακό συστατικό έχει επίσης τη θέση του στη σύνθεση, όταν σέβεται περισσότερο την επιδερμίδα ή τον πλανήτη.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ LIERAC
Η γυναίκα Lierac είναι ταυτόχρονα ηδονίστρια, ακομπλεξάριστη και απαιτητική. Αναζητά τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και ξέρει να αναγνωρίζει τις ψεύτικες υποσχέσεις. Έχουν περάσει πάνω από 45 χρόνια, που χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί της και της μιλάμε χωρίς ταμπού. Για τις ρυτίδες, την εμμηνόπαυση ή τις ραγάδες της. Μιλάμε με ειλικρίνεια, για να της προσφέρουμε λύσεις οι οποίες διαρκούν στο χρόνο και να τη συνοδεύουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της: αυτός είναι πάντα ο στόχος μας.
Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ
Πρωτοπόρος ανάμεσα στα εργαστήρια, πάντα συμφιλιώναμε την απαίτηση της επιστήμης με την αισθητική μιας πολυτελούς μάρκας. Η διασφάλιση αποτελεσματικών συνθέσεων δεν πρέπει να εμποδίζει την αναζήτηση της τέλειας εικόνας. Σήμερα, επιστήμη και θηλυκότητα εκφράζονται από τις συσκευασίες μας που συνδυάζουν λεπτές καμπύλες με αυστηρές γωνίες. Το αποτέλεσμα διαμορφώνεται στα πλαίσια μιας αδιάκοπης έρευνας με οικολογική συνείδηση, με στόχο να δίνει μια ολοένα και καλύτερη απάντηση κάθε μέρα στις περιβαλλοντικές προκλήσεις.

Τα εργαστήρια LIERAC Paris ανέκαθεν επιδιώκουν την αριστεία στην αντιμετώπιση των αισθητικών προβλημάτων με βάση τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της ιατρικής. Με περήφανη ιστορία καινοτομιών όπως το Phytolastil το 1975 ή το Lumilogie το 2017, η LIERAC Paris διακρίνεται για την προηγμένη της προσέγγιση στην αισθητική.

Η προσέγγισή της βασίζεται σε μια «open source» συνεργασία που συνδυάζει τεχνογνωσία από ειδικούς της αισθητικής ιατρικής, δερματολόγους και ειδικούς σε αναγεννητικές θεραπείες. Με τον κώδικα δεοντολογίας για προϊόντα μέγιστης ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, η LIERAC Paris δίνει έμφαση στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της.

Η προέλευση των προϊόντων, με την παραγωγή να συμβαίνει στο Παρίσι και τον έλεγχο να είναι επιμελής και αυστηρός, δίνει στη LIERAC Paris την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη που χρειάζεται για να στέκεται στην κορυφή του κλάδου της δερμοκαλλυντικής.

Η κωρονιδα των προιοντων της Lierac ειναι η σειρα Premium :

Η κυτταρική αντιγήρανση είναι μια σημαντική προσέγγιση στον τομέα της ομορφιάς και της περιποίησης του δέρματος. Μετά από δέκα χρόνια έρευνας, τα Εργαστήρια Lierac ανακάλυψαν τρεις κλειδαρότρυπες πρωτεΐνες που φέρουν τον χαρακτηρισμό αγγελιοφόρους πρωτεϊνών για την νεανικότητα του δέρματος. Αυτή η ανακάλυψη οδήγησε στη δημιουργία της αποκλειστικής Τεχνολογίας [F.G.N.].

Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία αποτελεί μια καινοτόμο προσέγγιση για την ανανέωση και την αντιμετώπιση των σημείων γήρανσης του δέρματος. Η έρευνα και η ανάπτυξη αυτών των πρωτεϊνών επιτρέπουν στα προϊόντα της Lierac να παρέχουν προηγμένη φροντίδα δέρματος με εστίαση στην κυτταρική ανανέωση και την επίτευξη νεανικής υφής και όψης.