Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Lierac

LIERAC


ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Από την ίδρυσή μας το 1975, αναπτύσσουμε καινοτόμες προτάσεις κοσμητολογικών προϊόντων, οι οποίες πάντα είναι μπροστά από την εποχή τους.
Έχοντας δημιουργηθεί από τα χέρια ενός ιατρού με πάθος για τις αλλαγές στην φυσιολογία που βιώνουν οι γυναίκες,
η Lierac χτίστηκε πάνω σε 3 θεμελιώδεις πυλώνες: την επιστήμη, τη θηλυκότητα και την υπεροχή.


Ο ΙΔΡΥΤΗΣ

Έχουν περάσει πάνω από 45 χρόνια που ο Δόκτωρ Cariel, με εξειδίκευση στην ιατρική αισθητική, παθιάζεται για θέματα όπως η κυτταρίτιδα ή οι ραγάδες. Δημιουργεί τη Lierac το 1975 με μια πρωτοποριακή προσέγγιση: να προτείνει πραγματικά «φάρμακα ομορφιάς» για να χαρίσει στις γυναίκες μια στοχευμένη και αποτελεσματική λύση για τα προβλήματα στη φυσιολογία που αντιμετωπίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Από τη δημιουργία μας, διαθέτουμε το δικό μας Εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης. Η αποστολή μας: να δρούμε πέρα από τα προφανή, να μην αρκούμαστε μόνο στην εμφάνιση, για να ξαναδιδάξουμε στην επιδερμίδα να λειτουργεί αποτελεσματικά από μόνη της.
Η δημιουργία εξαιρετικών συνθέσεων έχει θεμελιώδη σημασία για τη Lierac: οι αισθησιακές υφές είναι το μυστικό μας για να μετατρέψουμε κάθε εφαρμογή σε απόλαυση και να ωθήσουμε έτσι την συστηματική επανάληψη.
Σήμερα, στρεφόμαστε προς μια «φυσικότητα με λογική» : μια έξυπνη φυσικότητα όπου το εργαστηριακό συστατικό έχει επίσης τη θέση του στη σύνθεση, όταν σέβεται περισσότερο την επιδερμίδα ή τον πλανήτη.


Η ΓΥΝΑΙΚΑ LIERAC

Η γυναίκα Lierac είναι ταυτόχρονα ηδονίστρια, ακομπλεξάριστη και απαιτητική. Αναζητά τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και ξέρει να αναγνωρίζει τις ψεύτικες υποσχέσεις. Έχουν περάσει πάνω από 45 χρόνια, που χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί της και της μιλάμε χωρίς ταμπού. Για τις ρυτίδες, την εμμηνόπαυση ή τις ραγάδες της. Μιλάμε με ειλικρίνεια, για να της προσφέρουμε λύσεις οι οποίες διαρκούν στο χρόνο και να τη συνοδεύουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της: αυτός είναι πάντα ο στόχος μας.

Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Πρωτοπόρος ανάμεσα στα εργαστήρια, πάντα συμφιλιώναμε την απαίτηση της επιστήμης με την αισθητική μιας πολυτελούς μάρκας. Η διασφάλιση αποτελεσματικών συνθέσεων δεν πρέπει να εμποδίζει την αναζήτηση της τέλειας εικόνας. Σήμερα, επιστήμη και θηλυκότητα εκφράζονται από τις συσκευασίες μας που συνδυάζουν λεπτές καμπύλες με αυστηρές γωνίες. Το αποτέλεσμα διαμορφώνεται στα πλαίσια μιας αδιάκοπης έρευνας με οικολογική συνείδηση, με στόχο να δίνει μια ολοένα και καλύτερη απάντηση κάθε μέρα στις περιβαλλοντικές προκλήσεις.