Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση ROGER&GALLET

ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΕΥΤΥΧΙΑΣ


Αποστάζοντας την ευτυχία από το 1862, ο Οίκος Roger&Gallet δημιουργεί συλλογές αρωμάτων και καθημερινών προϊόντων όπου το χαμόγελο και το "joie de vivre" είναι δεύτερη φύση. Χάρη σε δύο ιδιοφυείς εφευρέτες, που κληρονομήσαν την αυθεντική σύνθεση του Eau de Cologne, κάθε δημιουργία προφέρει τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης, στο σώμα και το πνεύμα, ενώ μας προσκαλεί να βιώσουμε το άρωμα διαφορετικά.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ

Ένα αναζωογονητικό αεράκι, ένα χαλαρωτικό ρόφημα, ένας ύπνος κάτω από τη σκιά, ένα σφηνάκι ευφορίας ή μια βιταμινούχα γουλιά: η συλλογή Eaux Parfumées Bienfaisantes Roger&Gallet, μας προσκαλεί να ζήσουμε την εμπειρία του αρώματος διαφορετικά. Εμπλουτισμένη με φυσικά φυτικά εκχυλίσματα που εξάγονται από τους κορυφαίους αρωματοποιούς, κάθε δημιουργία διαθέτει ιδιότητες που είναι φυσικά ευεργετικές για το σώμα και το πνεύμα.

Φυσικές συνθέσεις, από την παράδοση

Πάντα μπροστά από την εποχή της, η Roger&Gallet βάζει τη φύση στην καρδιά των αρωμάτων και των προϊόντων περιποίησής της από το 1862, χωρίς περιττά συστατικά, για να απελευθερώσει όλη της τη δύναμη.

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ

Σύμφωνα με την παράδοση της αρχικής σύνθεσης Eau de Cologne, που πέρασε από γενιά σε γενιά και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 1727 από την Ακαδημία Ιατρικής της Κολωνίας, τα αρώματά μας περιέχουν τουλάχιστον 90% συστατικά φυσικής προέλευσης και δεν περιέχουν χρωστικές. Η αλκοολική βάση είναι επίσης φυσικής προέλευσης. Δεν είναι μόνο η δέσμευσή μας, είναι παράδοση.

Με ευεργετικά φυτικά εκχυλίσματα.

Κάθε άρωμα και προϊόν περιποίησης Roger&Gallet είναι εμπλουτισμένο με φυτικά εκχυλίσματα τα οποία περιέχουν ευεργετικές ιδιότητες για το σώμα και το πνέυμα.

Η παραγωγή των προϊόντων Roger&Gallet είναι αποκλειστικά στην Γαλλία. Βασίζεται στην παραδοσιακή τεχνογνωσία, που περνάει από γενιά σε γενιά.

Όλες οι φιάλες μας των Eaux Parfumées Bienfaisantes είναι κατασκευασμένες από 25% ανακυκλωμένο γυαλί. Όλες οι χάρτινες συσκυεασίες μας κατασκευάζονται στη Γαλλία με χαρτί FSC (Forest Stewardship Council). Το χαρτί και το ξύλο προέρχονται από διαδικασίες φιλικές προς το περιβάλλον και με οικολογική υπευθυνότητα.