Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Forte Pharma
Κορυφαία συμπληρώματα διατροφής για αποτελεσματικό αδυνάτισμα.

Οι πωλήσεις σε περισσότερες από 20 χώρες αποδεικνύουν πως τα προϊόντα μας προσφέρουν φυσικές λύσεις για τις διατροφικές υπερβολές και που σχετίζονται κυρίως με τον τρόπο ζωής.

Η αρχή αυτού του αιώνα επιβάλει μια εξάντληση του σώματός μας λόγω και των αυξημένων υποχρεώσεών μας.

Στα εργαστήρια της Pharma Forté παρασκευάζουμε βιολογικά και θρεπτικά σκευάσματα, προσφέροντας μοναδικές απαραίτητες φόρμουλες ζωτικής σημασίας για δικαίωμα στην κοινωνική πρόνοια, την υγεία και την ομορφιά ...

Η Forte Pharma έχει ως στόχο να βοηθήσει όλους να διατηρήσουν και να βελτιώσουν την υγεία τους και με ευημερία να συμβάλουν στην καταπολέμηση του «μεγαλύτερου κακού» της κοινωνίας μας:

Ενδεικτικά:

  • Πολλαπλές ανισορροπίες και διατροφικές ελλείψεις
  • Υπέρβαρος και δυσμεταβολικός οργανισμός
  • Η συχνή κόπωση και ο χρόνιος πόνος
  • Το υπερβολικό- νευρικό άγχος και η πίεση
  • Η ταχεία γήρανση των ιστών
  • Ακατάλληλες τροφές που προκαλλούν αλλεργίες
  • Η νευρική κόπωση και κατάθλιψη
  • Εκφυλιστικές εκφάνσεις

Γιατί Force Pharma

Η λύση προέρχεται μόνο μέσα από φυσικής προέλευσης συμπληρωματική διατροφή. Η σύνθεση των προϊόντων Forté Pharma δίνει προτεραιότητα στο σωστό συνδυασμό διαφόρων φυσικών συστατικών.

Forté Pharma Laboratories είναι η απάντηση στην προληπτική υγεία προσαρμοσμένη στις διατροφικές ανάγκες των ορίων που υπόσχεται ο 21ος και η νομοθεσίας.
Η Forté Pharma Laboratories προτείνει μια πλήρη και αναγνωρισμένη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής, σύμφωνα με τις υπάρχουσες αναφορές.

Η γνώση των εργαστηρίων μας είναι οργανωμένες σε όλα τα ζητήματα της υγείας και της ομορφιάς, προσφέροντας πάντα μια μεγάλη επιλογή των εξατομικευμένων λύσεων (φυτικά προϊόντα, σειρά BIO).
Τα Forté Pharma συμπληρώματα διατροφής μπορεί ο καθένας από τους πελάτες μας να τα προμηθευτεί από τα φαρμακεία και να επωφεληθεί από τις συμβουλές ενός επαγγελματία όπως είναι ο φαρμακοποιός.

Παρέχουμε σχεδόν 50 προϊόντα, μεταξύ των οποίων: συμπληρώματα διατροφής και φάρμακα (βότανα)
Είμαστε μια διεθνής εταιρεία με παρουσία σε περισσότερες από 20 ευρωπαϊκές αγορές και την Αφρική .