Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Sebamed

Sebamed

Με μια διαρκή παράδοση που ανάγεται στη δεκαετία του 1950, η Sebamed είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων για την περιποίηση της επιδερμίδας. Το μοναδικό της χαρακτηριστικό είναι η αφοσίωσή της στην δημιουργία προϊόντων που υποστηρίζουν και προστατεύουν το φυσικό pH 5.5 της επιδερμίδας, κρίσιμο για την διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας.

Ποικιλία Προϊόντων Sebamed

Η Sebamed προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων για όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας. Από καθαριστικά προϊόντα, όπως τα σαπούνια και τα αφρόλουτρα, μέχρι ειδικευμένα προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών.

Οφέλη των Προϊόντων Sebamed

Η επιστημονική προσέγγιση της Sebamed αποδίδει στην επιδερμίδα τα μέγιστα οφέλη. Όλα τα προϊόντα της είναι σχεδιασμένα με την ακρίβεια που απαιτείται για την υποστήριξη της φυσικής οξύτητας της επιδερμίδας. Αυτό ενισχύει το φυσικό όριο προστασίας της επιδερμίδας, διατηρεί την υγρασία και προστατεύει από την ξηρότητα, τους ερεθισμούς και τις αλλεργίες. Η σειρά προϊόντων της Sebamed προσφέρει λύσεις για διάφορους τύπους δέρματος, από το πολύ ευαίσθητο και το ξηρό, μέχρι το λιπαρό και το ακνεϊκό δέρμα. Τα προϊόντα Sebamed διαφοροποιούνται από άλλα δερμοκαλλυντικά σε διάφορες σημαντικές πτυχές: 1. Υποστήριξη του φυσικού pH της επιδερμίδας: Όλα τα προϊόντα Sebamed έχουν ένα pH 5.5, το οποίο είναι ο ίδιος με το φυσικό pH της επιδερμίδας. Αυτό βοηθά στη διατήρηση της φυσικής οξύτητας της επιδερμίδας, προστατεύει από τις επιθέσεις των μικροβίων και των ερεθισμών και διατηρεί την υγεία της επιδερμίδας. 2. Επιστημονική προσέγγιση: Η Sebamed εξελίσσει τα προϊόντα της με βάση την επιστήμη και την έρευνα. Όλα τα προϊόντα διαμορφώνονται μετά από εκτενείς ερευνητικές μελέτες και δοκιμές. 3. Ποικιλία προϊόντων: Η Sebamed προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των τύπων επιδερμίδας. Από προϊόντα για την καθημερινή φροντίδα, μέχρι ειδικά προϊόντα για προβληματικές συνθήκες δέρματος. 4. Χωρίς σαπούνι: Τα προϊόντα της Sebamed είναι απαλλαγμένα από σαπούνι, πράγμα που βοηθάει στην προστασία της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας και προσφέρει απαλή καθαριότητα. Όλα αυτά τα στοιχεία συνεισφέρουν στην καθιέρωση της Sebamed ως μίας από τις κορυφαίες επιλογές για την προστασία και την περιποίηση της επιδερμίδας.