Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Lanes

Lanes: Η ελληνική φιλοσοφία στα συμπληρώματα διατροφής

Τα Lanes συμπληρώνουν 34 ολόκληρα χρόνια παρουσίας στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής. Τα προϊόντα της είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εστιάζουν στην ενεργειακή υποστήριξη των αναγκών του σύγχρονου Έλληνα.

Οι σειρές Lanes παρέχουν πολυβιταμίνες, Ωμέγα 3 και προϊόντα αδυνατίσματος, βιταμίνες Β, Ε και C, Λεκιθίνη, Μαγιά μπύρας και Echinacea, καθώς και φυτικά χαλαρωτικά, τονωτικά, υπακτικά αλλά και φυτικά θεραπευτικά.

Οι ειδικοί παρακολουθούν τις επιστημονικές εξελίξεις και τις τάσεις που αναπτύσσονται διεθνώς στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής, ενώ σχεδιάζουν και καινοτομούν με βάση την ικανοποίηση των απαιτήσεων που πηγάζουν από τον σύγχρονο τρόπο ζωής του Έλληνα πολίτη.

Lanes: Ποιότητα, ασφάλεια, αξιοπιστία και υψηλή διατροφική αξία

Για τα Lanes εξασφαλίζεται ο αυστηρός έλεγχος σε όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, από την επιλογή των φυσικών συστατικών έως την τελική σύνθεση και επεξεργασία, μέχρι τη συσκευασία, τη μεταφορά και τη διανομή. Στα Lanes τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη.

Εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και άρτια οργανωμένα εργαστήρια εξασφαλίζουν προϊόντα που εκπληρώνουν υψηλά ποιοτικά κριτήρια και ικανοποιούν όλους τους διεθνείς ελέγχους και τις αντίστοιχες προδιαγραφές.

Με τα Lanes για καλύτερη υγεία και ευεξία

Οι σειρές προϊόντων Lanes καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών του οργανισμού που ξεκινούν από την ενέργεια και την τόνωση, την προστασία της υγείας της καρδιάς, τη θωράκιση της υγείας μας απέναντι σε κρυολογήματα, ενώ δημιουργούν μια αδιαπέραστη ασπίδα προστασίας με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά.

Τα Lanes προσφέρουν: φυσικά διατροφικά συμπληρώματα και προϊόντα που ανταποκρίνονται στην καταπολέμηση του πάχους και στη υποστήριξη του αδυνατίσματος, στην υπερνίκηση της δυσκοιλιότητας, στη χαλάρωση και την υπερνίκηση της αϋπνίας και του άγχους, ενώ υπάρχουν τα Lanes που φροντίζουν και περιποιούνται το σώμα και την ομορφιά.

Τέλος, τα Lanes πρωτοπορούν με προϊόντα που έχουν ευεργετικές ιδιότητες στη λειτουργία της μνήμης, ενώ υποστηρίζουν την όραση και προσφέρουν την ειδική στήριξη που έχει ανάγκη ο οργανισμός ύστερα από τα πενήντα του χρόνια.