Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Now Foods

Η Now Foods είναι μια εταιρεία που παράγει διατροφικά συμπληρώματα, βιολογικά τρόφιμα, φυσικά καλλυντικά και άλλα προϊόντα υγείας. Ιδρύθηκε το 1968 και έχει την έδρα της στο Bloomingdale της Ιλινόις. Η Now Foods παράγει πάνω από 1.400 προϊόντα με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, και εξάγει σε πάνω από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία έχει δεσμευτεί στην παραγωγή υγιεινών, φυσικών προϊόντων και τη βελτίωση της υγείας των καταναλωτών της. Έχει επιλέξει τη στρατηγική της αειφορίας, εφαρμόζοντας ένα σύστημα παραγωγής που ελαχιστοποιεί το αποτύπωμα της στο περιβάλλον και προστατεύει τα φυσικά περιβάλλοντα.

Η Now Foods πιστεύει ότι η ποιότητα των προϊόντων της είναι η βάση για την εκτίμηση τους από τους καταναλωτές. Για τον λόγο αυτό, προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα με ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας, δοκιμαστικές αναλύσεις και πιστοποιήσεις από ανεξάρτητα εργαστήρια. Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν προϊόντα Now Foods στα καταστήματα υγείας και ανανέωσης του σώματος, σε φαρμακεία και σε διαδικτυακά καταστήματα.

Επιπλέον, η εταιρεία δίνει μεγάλη βαρύτητα στην έρευνα και ανάπτυξη για τη δημιουργία καινοτόμων και αποτελεσματικών προϊόντων υγείας. Η Now Foods είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στη βιομηχανία διατροφικών συμπληρωμάτων, με μια σειρά προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.