Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Phyto

Με τα φυτά τα Εργαστήρια της

Τα εργαστήρια της PHYTO με την υψηλής τεχνολογίας καινοτόμα επιστημονική έρευνα με γιατρούς, φαρμακολόγους, βοτανολόγους και βιοχημικούς, έχουν τη δυνατότητα να εντοπίζουν τα πιο δραστικά φυτικά εκχυλίσματα με στόχο να προβάλλουν στο έπακρον την ομορφιά των μαλλιών Η δουλειά τους αξιολογημένη από επίμονα επιστημονικά πειράματα, άνοιξε το δρόμο στις καινοτομίες και επέτρεψε στη PHYTO να γίνει ένας πασίγνωστος πρωτοπόρος στη φροντίδα των μαλλιών. Με πάνω από 500 φυτικά συστατικά η συλλογή φυτών της PHYTO αποδεικνύει τον τεράστιο πλούτο και τα άπειρα πλεονεκτήματα του φυτικού κόσμου.

Στην προσπάθεια για στόχο τα όμορφα υγιή μαλλιά, η PHYTO συνεργάζεται με τις CNRS, INSERM και ερευνητικά νοσοκομειακά κέντρα όπως το περίφημο νοσοκομείο Saint Louis, το οποίο εξειδικεύεται στη δερματολογία. Τελευταία, η εισαγωγή των βλαστοκυττάρων σε προηγμένες φόρμουλες σχετικές με τη γενετική απώλεια μαλλιών έχει αποδείξει την αφοσίωση και τη δέσμευση μας στην επιστημονική έρευνα.

(1) CNRS: Εθνικό Κέντρο επιστημονικής Ερευνας
(2) ΙΝSERM:Εθνικό Ινστιτούτο Ερευνας Υγείας και Ιατρικής

Η υπογραφή της PHYTO

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Πίσω από την αφοσίωση της PHYTO για όμορφα και υγιή μαλλιά, κρύβεται μια μακρά επιστημονική διαδρομή και μοναδικές φυτικές συνθέσεις.

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΥΤΙΚΩΝ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΩΝ
Η PHYTO αναπτύσσει τις συνθέσεις της με ειδικά επιλεγμένα φυτά. Επειδή ένα φυτό μπορεί να ενισχύσει τις ιδιότητες ενός άλλου, οι βιοχημικοί της PHYTO προσπαθούν συνεχώς να δημιουργούν, μέσω των κατάλληλων συνδυασμών, πρωτοποριακά προϊόντα στον τομέα της φυσικής ομορφιάς, όπως το PHYTOPOLLEINE – το καλύτερο παράδειγμα της τέχνης της δοσολογίας και της ανάμειξης φυσικών συστατικών. Συνδυάζει, σε μια 100% φυτική φόρμουλα, αρωματικά αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα φυτών με θεραπευτικά οφέλη που επιλέχθηκαν για τις ιδανικά συμπληρωματικές τους δράσεις.

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ
Τα Εργαστήρια της PHYTO παράγουν τα δικά τους φυτικά εκχυλίσματα με μια μοναδική μέθοδο εκχύλισης, που χάρη στις υψηλής απόδοσης τεχνικές συγκεντρώνει τη μοναδική δύναμη και τα ατελείωτα οφέλη των φυτών. Αυτή η μοναδική μέθοδος επιτρέπει την εκχύλιση του πιο δραστικού/ενεργού τμήματος του φυτού (φύλλο, λουλούδι, στέλεχος ή ρίζα) με βάση αυστηρά κριτήρια απόδοσης (συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας) και την χρήση του στην πιο αποτελεσματική συγκέντρωση.

Ένας απαιτητικός χάρτης σύνθεσης

Ειδικότητα στη σύνθεση ΑΨΟΓΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Ολα μας τα προιόντα είναι δοκιμασμένα in vivo και in vitro για να εξασφαλίσουν το πιο υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας, σταθερότητας, ασφάλειας και ανεκτικότητας. Συνεργαζόμαστε και με ανεξάρτητα εργαστήρια για κλινικά αλλά και πελατειακά τεστ σχετικά με τη χρήση των προϊόντων.

ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΕΣ ΥΦΕΣ
Η PHYTO είναι υπερήφανη που προσφέρει συνθέσεις υψηλής απόδοσης με υπέροχες υφές και εξαιρετικά αρώματα που κάνουν κάθε προϊόν μια μοναδική στιγμή ευεξίας.

ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΑ ΦΥΤΑ
Τα προϊόντα PHYTO είναι από 95% έως και 100% φυσικά, ενώ αποφεύγεται η χρήση χημικών συστατικών. Για παράδειγμα, η PHYTO αντικαθιστά τη συνθετική αλκοόλη σε όλες τις λακ μαλλιών με αλκοόλη παντζαριού – που ξηραίνει λιγότερο τα μαλλιά.