Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Pharmasept

Εδώ και μια εικοσαετία δραστηριοποιείται στο χώρο των δερμοκαλλυντικών προϊόντων μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία ονόματι PHARMASEPT. Οι φυσικές ποιοτικές λύσεις για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας που σας προσφέρει ανάγονται σε μια πληθώρα φυσικών συστατικών που σε συνδυασμό επιστημονική τεχνολογία προλαμβάνουν και καταπολεμούν αποτελεσματικά τις παρενέργειες που πιθανόν προέρχονται από εξωτερικούς παράγοντες και ταλαιπωρούν την προσωπική σας υγιεινή.

Βασικός στόχος μας είναι η προώθηση πρωτοπόρων προϊόντων μέσα από φυσικά συστατικά , όπως φυτικά εκχυλίσματα εμπλουτισμένα με βιταμίνες, μέταλλα και αρώματα χωρίς αλλεργιογόνα συνθετικά και parabens σε συνδυασμό με την κατάλληλη τεχνολογική επεξεργασία . Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας προτείνουμε λύσεις που ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας για κάθε τύπο δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Επισημαίνοντας την ανάγκη για παραγωγή με τις υψηλότερες προδιαγραφές υψηλής ποιότητας, μέσα από διαρκή έρευνα και κλινικές αξιολογήσεις, τα προϊόντα της PHARMASEPT χρήζουν υψηλής ανταπόκρισης και μέγιστης ασφάλειας.

Δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον του η ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί στο χώρο των δερμοκαλλυντικών προϊόντων τα οποία διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Γιατί να επιλέξετε Pharmasept

Η πιστοποίηση που μας παρέχουν διακεκριμένα ευρωπαϊκά ινστιτούτα υψηλού κύρους σε Γερμανία, Ιταλία και Ελλάδα αποτελούν για εμάς δέσμευση βελτίωσης και ανάπτυξης προκειμένου να ανταποκριθούμε στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες σας. Έχοντας δημιουργήσει μια γέφυρα αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές μας και δίνοντας πρωταρχική σημασία στην ποιότητα σας παρέχουμε λύσεις υψηλής δερματολογικής αξίας κατάλληλες ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Μέσα από την επιμονή μας και πίστη σε αυτό που κάνουμε καταφεύγουμε συχνά σε νέες εφαρμογές επιστημονικής τεχνολογίας προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Προσπαθώντας να διατηρήσουμε τις τιμές μας ανταγωνιστικές μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε κάθε φορά το κατάλληλο προϊόν για εσάς σχεδόν ανέξοδα.
Σκοπός της PHARMASEPT αποτελεί η βιωσιμότητα και η ανάπτυξή της έτσι ώστε να βρίσκεται δίπλα σε εσάς και τα μωρά σας με σεβασμό και αγάπη.

134 Προϊόντα
-30%
-30%
-30%