Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Avène Hyaluron Activ B3

Avène Hyaluron Activ B3

Νέα Σειρά Hyaluron Activ B3 για Αντιγήρανση

Η δράση της στοχεύει στην αντιμετώπιση της αιτίας της γήρανσης ενισχύοντας την κυτταρική αναγέννηση.

Το 2022, τα δερματολογικά εργαστήρια Eau Thermale Avène πρωτοπορούν χάρη σε μια προσέγγιση που φέρνει επανάσταση στην αντιγήρανση: άμεση δράση που στοχεύει στην αντιμετώπιση των αιτιών της γήρανσης και δεν περιορίζεται απλώς στη διόρθωση των σημείων γήρανσης του δέρματος.
Έπειτα από 6 χρόνια έρευνας, διαμορφώσαμε μια φροντίδα του δέρματος που στοχεύει στα γερασμένα κύτταρα, δηλαδή εκείνα που, καθώς αποσυντίθενται, διεγείρουν τη διαδικασία γήρανσης της περιοχής γύρω τους.

Η νέα σειρά Hyaluron Activ B3

Η νέα σειρά Hyaluron Activ B3 διεγείρει την κυτταρική αναγέννηση προσφέροντας μόνιμα αποτελέσματα, χάρη σε έναν συνδυασμό 2 δραστικών συστατικών που ενισχύουν τη μακροζωία: νιασιναμίδη και υαλουρονικό οξύ.

Ένας Μοναδικός Συνδυασμός Δραστικών Συστατικών
Στην καρδιά της σειράς προϊόντων μας, το Υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους αποτελεί το βασικό συστατικό για γεμάτο δέρμα. Ενώ το υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους ενυδατώνει και δίνει όγκο στην επιφάνεια του δέρματος, το υαλουρονικό οξύ χαμηλού βάρους (HAF 120), το οποίο αποτελείται από μικρότερα θραύσματα, δρα σε βαθύτερα στρώματα.
Απόλυτα συμβατό με τους υποδοχείς των κερατινοκυττάρων, ενεργοποιεί αμέσως το σήμα παραγωγής υαλουρονικού οξέος και επιτυγχάνεται η μακροπρόθεσμη σύσφιξη του δέρματος.

Νιασιναμίδη
Το αντιγηραντικό δραστικό συστατικό του μέλλοντος, η νιασιναμίδη, είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά το σώμα να παράγει ενέργεια και να επιδιορθώνει το DNA. Αυτό το μόριο, που μεταφέρεται μέσω του αγγειακού συστήματος, βοηθά στη μείωση των σημείων γήρανσης. Θα το βρείτε στα προϊόντα μας για τη φροντίδα του δέρματος.

Ένα ισχυρό αντιγηραντικό σύμπλεγμα στο νέο μας δραστικό συστατικό Hyaluron Activ B3
Οι ομάδες Ε&Α έχουν αναπτύξει μια σύνθεση που αποτελείται από τα δύο αυτά δραστικά συστατικά τα οποία δρουν σε συνέργεια και επιβραδύνουν τη διαδικασία της κυτταρικής γήρανσης και τις επιπτώσεις της στο δέρμα. Η νιασιναμίδη, συμπυκνωμένη σε ποσοστό 6%, σε συνδυασμό με καθαρό υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης και σε υψηλό και χαμηλό μοριακό βάρος για βέλτιστη ενυδάτωση και έναν μοναδικό συνδυασμό που δρα απευθείας στην πηγή της γήρανσης του δέρματος.
8 Προϊόντα