Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση ZzzQuil Natura

ZzzQuil Natura ζελεδάκια μελατονίνης

Τα προϊόντα ZzzQuil natura περιέχουν μελατονίνη, μια φυσική ορμόνη που παράγεται από το σώμα και βοηθά στον έλεγχο του κύκλου του ύπνου. Η μελατονίνη βοηθά επίσης στη ρύθμιση του βιολογικού ρολογιού του σώματος και επηρεάζει την απελευθέρωση της κορτιζόλης, μιας άλλης ορμόνης που σχετίζεται με το στρες.
Τα προϊόντα ZzzQuil natura με μελατονίνη προορίζονται για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ύπνου,  ιδιαίτερα σε περιόδους δυσκολιών ή στρες. Η μελατονίνη που περιέχεται στα προϊόντα ZzzQuil natuta βοηθά το σώμα να παραμείνει χαλαρό  και να επανέλθει σε μια φυσιολογική ροή ύπνου.
Τα ζελεδακια ZzzQuil με μελατονίνη συνιστώνται να λαμβάνονται πριν από τον ύπνο και σε συνδυασμό με άλλες υγιείς συνήθειες ύπνου, όπως η μείωση της καφεΐνης και της αλκοόλης και η διατήρηση ενός αρκετά σκοτεινού και δροσερού υπνοδωματίου. Πριν από τη λήψη των προϊόντων ZzzQuil natura με μελατονίνη, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε το γιατρό σας, ειδικά αν λαμβάνετε άλλα φάρμακα ή αν έχετε υφίσταται παρενέργειες.