Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

VitalPlus

Η ίδρυση της γαλλικής εταιρείας Vital Plus, που χρονολογείται περί το 1987, θεωρείται πρωτοπόρος στην παραγωγή και διανομή μιας ευρείας γκάμας προϊόντων υψηλών προδιαγραφών αναφορικά με τα συμπληρώματα διατροφής.

Βασικός σκοπός της Vital Plus είναι η παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής με βάση καινοτόμα φυσικά συστατικά που εμπεριέχουν όλες εκείνες τις θρεπτικές ουσίες που καλύπτουν τις ποικίλες αυξημένες διατροφικές ανάγκες του καθενός, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Σας εγγυούμαστε την υψηλή ποιότητα ιχνηλασιμότητας και ασφάλειας των προϊόντων κατά την χρήση τους καθώς περνούν από αυστηρούς επιστημονικούς και ενδελεχείς ελέγχους καθ΄όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, ξεκινώντας από την παραγωγή έως την τελική διανομή τους, υπακούοντας σε εθνικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς και διαθέτουν πιστοποίηση ECOCERT από το 2004.

Τα Καινοτόμα σκευάσματα συμπληρωμάτων διατροφής μας δεν εμπεριέχουν αλάτι, ζάχαρη, γλουτένη, άμυλο, μαγιά, συντηρητικά, τεχνητά χρώματα και είναι κατάλληλα προς χρήση και από χορτοφάγους.

Ακολουθώντας κάθε φορά προσεκτικά τις ιδιαίτερες συστάσεις των συμπληρωμάτων διατροφής, εξασφαλίζετε την αποτελεσματική και ασφαλή χρήση τους από όλα τα μέλη της οικογένειά σας.

VitalPlus γιατί να την επιλέξεις

Η ποικιλία φυτικών θρεπτικών συστατικών βιταμινών, μέταλλων, αντιοξειδωτικών, απαραίτητων λιπαρών οξέων αποτελούν απαραίτητα συστατικά για μια ορθομοριακή ισορροπημένη διατροφή που συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού και προστασία των κυττάρων .

Αποτελεί πλέον σύνηθες φαινόμενο των νέων τροφών να προέρχονται από εξευγενισμένα προϊόντα, χαμηλά σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά, και οι σύγχρονες τροφές "έτοιμες προς χρήση" να εμπεριέχουν πολύ λίπος, προσφέροντας από τη μια μεγαλύτερη ευκολία, αλλά δυστυχώς στερούνται διατροφικής ποιότητας. Οι λανθασμένες διατροφικές μας συνήθειες σε συνδυασμό με τους αυξανόμενους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας όπως το άγχος, η υπερκόπωση, η ρύπανση αποτελούν αρνητικούς παράγοντες που αυξάνουν δυσανάλογα τις φυσιολογικές ανάγκες του σώματος και δημιουργούν προβλήματα δυσλειτουργίας του. Έτσι, προκειμένου να παράσχει το σώμα καθημερινά ακόμα και αρκετές φορές την ημέρα, όλα τα βασικά στοιχεία που είναι σημαντικά να λαμβάνετε καθημερινά μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, χρειάζεται την συμπλήρωση από ορθομοριακά συμπληρώματα διατροφής εφόσον αυτό καταστεί απαραίτητο για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη ευεξία.

Είναι πλέον επιβεβλημένη η χρήση ορθομοριακών συμπληρωμάτων διατροφής, όπου τα θρεπτικά συστατικά εμπεριέχονται σε σωστές αναλογίες, καθώς το σώμα καθημερινά δυσκολεύεται να παράγει όλα τα σημαντικά και βασικά στοιχεία που εξασφαλίζουν μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή που θα σας χαρίσει βέλτιστη ευεξία.