Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Total Health Solutions

Collagen Power: Σύμμαχος Υγείας και Ομορφιάς

Τα προϊόντα της Collagen Power είναι ο πολύτιμος βοηθός μας στον καθημερινό αγώνα για τη θωράκιση της υγείας και την υποστήριξη του οργανισμού.

Η σύγχρονη ιατρική, αλλά και ευρύτερα η επιστημονική κοινότητα θεωρούν πως το κολλαγόνο είναι η βάση για την αναδόμηση και ανάπλαση για τους πιο πολλούς ιστούς του ανθρώπινου σώματος.

Τι είναι το Κολλαγόνο;

Είναι μία πρωτεΐνη με κρίσιμο ρόλο στην ανθρώπινη ανάπτυξη, αφού αποτελεί το 30% του συνόλου των πρωτεϊνών μας. Μειώνεται όμως σταδιακά μετά τα 25 χρόνια, σε ρυθμό 1,5% ετησίως, ενώ - κατά την ωρίμανση και αργότερα – το κολλαγόνο ελαττώνεται στις γυναίκες με πολύ πιο ταχύ ρυθμό απ’ ό,τι στους άνδρες.

Το Κολλαγόνο είναι αναγκαίο για τη διατήρηση της νεανικότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Προστατεύει από αρθρίτιδες και παθήσεις των οστών. Καίει το περιττό λίπος. Μειώνει την τριχόπτωση. Βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του καρδιοαγγειακού συστήματος. Συμβάλλει στη θωράκιση του οργανισμού απέναντι σε διάφορες δερματικές παθήσεις.

Η δράση του Κολλαγόνου είναι πολύμορφη και πολυεπίπεδη. Πολύτιμος σύμμαχός μας στην αναπλήρωση των φυσικών απωλειών του από τον οργανισμό είναι πλέον η Collagen Power.

Collagen Pro Active

Το υδρολυμένο Κολλαγόνο είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από οποιαδήποτε άλλη μορφή, καθώς είναι πόσιμο και δρα άμεσα και ταχύτερα. Η απορρόφηση του από τον οργανισμό γίνεται με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό.

Ταυτόχρονα περιέχει μαγνήσιο, το οποίο βοηθά στην ενσωμάτωση ασβεστίου και βιταμίνη D, βιταμίνες Β1, Β2, Β5, Β6, που βοηθούν στην απελευθέρωση ενέργειας και στη ρύθμιση του μεταβολισμού, καθώς και Πυρίτιο, το οποίο έχει συμβολή στην ενίσχυση των ιχνοστοιχείων που έχει ανάγκη ο ανθρώπινος οργανισμός.

Είναι προϊόν εγκεκριμένο από την Αμερικανική Υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων, από το Υπουργείο Υγείας της Αγγλίας.

Η επιστημονική μελέτη και έρευνα επιβεβαιώνει τα ευεργετικά αποτελέσματα του. Το Collagen Pro Active αποτελεί το βασικό ατού για μια ισορροπημένη ανάπτυξη, για μακροζωία και ομορφιά. Δεν έχει παρενέργειες και πετυχαίνει σύντομα αποτελέσματα, έπειτα από συνεχή χρήση 8-12 εβδομάδων.