Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Thank You Farmer

Thank You Farmer:Η Thank You Farmer είναι μια Κορεάτικη εταιρία που δημιουργεί προϊόντα περιποίησης του δέρματος με φυσικά συστατικά και συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη επιστήμη της καλλυντικής.

Η επιστήμη της Thank You Farmer επικεντρώνεται στην ενυδάτωση του δέρματος, ενώ παράλληλα προσφέρει διαρκή προστασία από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος. Με τη σταθερή της δέσμευση στην ποιότητα και τη διαφάνεια, η Thank You Farmer χρησιμοποιεί φυσικά συστατικά, όπως βότανα, φυκιά και άλλα ενεργά συστατικά που παράγονται στη φύση, που δεν περιέχουν τοξικές ουσίες και βιταμίνες που είναι ευεργετικές για την υγεία του δέρματος.

Η Thank You Farmer παράγει ποικίλα προϊόντα για την περιποίηση του δέρματος του προσώπου και του σώματος, όπως κρέμες, στιβαρές κρέμες, συμπυκνωμένα ορούς, μάσκες και βιο-αμπούλες. Η εταιρία έχει επίσης σχεδιάσει στην πολιτική της την περίσκεψη για το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά στη συσκευασία των προϊόντων της.

Η Thank You Farmer έχει κερδίσει θέση στον κόσμο της καλλυντικής με την ποιότητα των προϊόντων της και την αφοσίωση της στη φροντίδα του δέρματος, δημιουργώντας ένα ευρύ φάσμα από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες της βιομηχανίας καλλυντικών έως τους καταναλωτές που επιθυμούν λύσεις για τα προβλήματα του δέρματος τους.