Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Skincode

skincode logo

Η Skincode είναι μία σχετικά νέα ελβετική σειρά υψηλής ποιότητας δερμοκαλλυντικών, πλούσιων σε δραστικά συστατικά. Ιδρύθηκε στη Ζυρίχη το 1998 σε συνεργασία με δερματολόγους και λοιπούς γιατρούς, από την τότε διοικητική ομάδα μίας άλλης πολύ αξιόλογης μάρκας καλλυντικών υψηλής ποιότητας (της γνωστής Lα Prairie). Η ομάδα της Skincode λοιπόν, επέλεξε πλέον να επικεντρωθεί σε πιο ‘φαρμακευτικού / δερματολογικού’ προφίλ καλλυντικά.

Στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής καινοτομία, μέσω της ιατρικής έρευνας και ανάπτυξης πραγματικά αποτελεσματικών προϊόντων για την επιδερμίδα.

Η παραγωγή πραγματοποιείται εξολοκλήρου στην Ελβετία, κοντά στη Λωζάνη, σε εργαστήρια από τα πιο σύγχρονα και προηγμένα παγκοσμίως.

Τα προϊόντα της Skincode είναι πλήρως απαλλαγμένα από αλλεργιογόνους παράγοντες (δεν περιέχουν χρώματα, αρώματα, παραγωγά πετρελαίου και ζωικές ουσίες, ούτε βιοκτόνα συντηρητικά). Οι συστάσεις όλης της γκάμας είναι ιδιαίτερα περιεκτικές σε δραστικές ουσίες καταδεικνύοντας την έμφαση στα αποτελέσματα : ενυδάτωσης και αντιγήρανσης μέσω της στόχευσης στη μείωση της χαλάρωσης και των ρυτίδων.

Στην παραγωγή της Skincode χρησιμοποιούνται τα καλύτερα βιολογικά συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα, στην πιο αγνή μορφή τους, σαν βάση της κάθε φόρμουλας. Απομακρυσμένη από το φθηνό, εμπορικό και αναποτελεσματικό trend των «οργανικών προϊόντων», η Skincode εγγυάται ότι επεξεργάζεται βιοτεχνολογικά όλα τα φυτικά συστατικά με σκοπό αυτά να αποκτήσουν τις κατάλληλες ιδιότητες και τη μορφή , έτσι ώστε να προσφέρουν μέγιστη απορρόφηση, δράση και πραγματικά οφέλη στο δέρμα

To brand προσφέρει δύο πλήρεις σειρές δραστικών προϊόντων:
  • Τη βασική (ενυδατική/ προστατευτική)σειρά Essentials με βάση το αναπλαστικό και ενυδατικό CM-glucan (μικρομόριο Beta-γλυκάνης) - για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για το πιο ευαίσθητα.
  • Την εξειδικευμένη σειρά ισχυρής αντιγήρανσης Exclusives με βάση το ACR-complex G2 (σύμπλοκο αναδομητικών πεπτιδίων), συστατικό πρωτοπόρο στην αναγέννηση των κυττάρων, που προάγει την παραγωγή όλων των τύπων κολλαγόνου, λαμινίνης και ελαστίνης της επιδερμίδας.

Χάρη στα πολύ αποτελεσματικά προϊόντα της, η Skincode σε μόλις λίγα χρόνια από την ίδρυσή της και ακολουθώντας μοντέλο πολύ επιλεκτικής διανομής κυρίως σε φαρμακεία και δερματολογικές κλινικές, γνωρίζει μεγάλη παγκόσμια ανάπτυξη και αναγνώριση από ιατρούς και καταναλωτές.