Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Protexin Lepicol

 Lepicol: Η Φυσική Λύση για την Υγιεινή του Εντέρου

Το συμπλήρωμα διατροφής Lepicol προσφέρει μια μοναδική φυσική λύση για τη βελτίωση της υγιεινής του εντέρου σας. Αυτός ο ξεχωριστός συνδυασμός περιλαμβάνει φυτικές ίνες από το φλοιό του ψύλλιου, 5 προβιοτικά στελέχη, και πρεβιοτική ινουλίνη.

Ο Φλοιός του Ψύλλιου: Ο φλοιός του ψύλλιου είναι γνωστός για τις διαλυτές φυτικές ίνες του, οι οποίες σε επαφή με το νερό δημιουργούν ένα μαλακό τζελ. Αυτό το τζελ αυξάνει τον όγκο του περιεχομένου του εντέρου, βελτιώνει τη συνοχή του, και αυξάνει την υγρασία του. Το αποτέλεσμα είναι η ευκολότερη κίνηση και εκκένωση του εντέρου χωρίς προσπάθεια, πόνο ή ερεθισμό.

Προβιοτικά: Το Lepicol περιλαμβάνει 5 διαφορετικά στελέχη προβιοτικών, τα οποία βοηθούν στη διατήρηση της ισορροπίας της χλωρίδας του εντέρου και βελτιώνουν τη λειτουργία του.

Πρεβιοτική Ινουλίνη: Η πρεβιοτική ινουλίνη ενισχύει τη δράση των προβιοτικών στο έντερο. Αυτός ο συνδυασμός βοηθά στην επίτευξη μιας υγιούς εντερικής χλωρίδας.

Το Lepicol είναι 100% φυσικό και δεν προκαλεί συσπάσεις, ερεθισμούς ή εθισμό. Δεν εμποδίζει την απορρόφηση μικροθρεπτικών συστατικών και είναι κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση, για χορτοφάγους, διαβητικούς, παιδιά, καθώς και για γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Αποτελεί μια αποτελεσματική λύση για όσους αναζητούν μια φυσική προσέγγιση για τη βελτίωση της υγείας του εντέρου. Επιπλέον, το Lepicol δεν περιέχει γλουτένη και δεν απαιτεί συνταγή.

Προσοχή: Πάντα πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης. Είναι σημαντικό να πίνετε αρκετό νερό κατά τη λήψη του Lepicol. Το προϊόν δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου, και πάντα συνιστάται η συμβουλή ενός γιατρού πριν από τη χρήση, ειδικά σε ειδικές περιπτώσεις όπως εγκυμοσύνη.