Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

NOXZEMA

Το προϊόν Noxzema εφευρέθηκε από τον γιατρό Francis J. Townsend.

Η ιστορία για το όνομα του Noxzema υποτίθεται ότι προήλθε από έναν ικανοποιημένο πελάτη που αναφώνησε, "Θεραπεύσατε το έκζεμά μου."Όπως ήταν φυσικό η ζήτηση για το προϊόν αυξήθηκε με τα χρόνια.

Ένα από τα πρώτα συνθήματα ήταν «η κρέμα θαύμα της Βαλτιμόρης".

Το πρώτο μικρό εργοστάσιο Noxzema Chemical Company που άνοιξε καθώς και τα προϊόντα του τυγχάνουν ευρείας ανταπόκρισης μέσω διαφήμισης του ραδιοφώνου και του τύπου.

Από το 1914, πωλείται μέσα σε ένα χαρακτηριστικό μικρό βαθύ μπλε βάζο.

Το Noxzema περιέχει καμφορά, μενθόλη, φαινόλη και ευκάλυπτο, μεταξύ άλλων συστατικών και αρχικά χρησιμοποιήθηκε ως θεραπεία για εγκαύματα από τον ήλιο. Πλέον είναι ευρέως διαδεδομένο και μεταξύ των γυναικών σαν καθαριστικό προσώπου και make-up remover. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την φροντίδα του ξηρού δέρματος, ηλιοκαμένης ή με άλλο τρόπο ερεθισμένης επιδερμίδας.

Από τις πρώτες παρασκευές των προϊόντων Noxzema, το σήμα έχει εμφανιστεί σε κρέμα ξυρίσματος, ξυραφάκια, και πανιά καθαρισμού του δέρματος.

Το ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο σήμα στην Ελλάδα αποτελεί σημαντική παρουσία στα προϊόντα προσωπικής φροντίδας και αποσμητικών σώματος, αφρόλουτρων και αφρού ξυρίσματος. Πάνω από 11 χρόνια τα αποσμητικά προϊόντα του Noxzema βρίσκονται στην κορυφή του είδους τους.

Ο περιποίηση του δέρματος είναι μία από τις πιο σημαντικές τελετές που οφείλουμε να κάνουμε σε καθημερινή βάση για τη φροντίδα της υγείας μας. Η σωστή και αποτελεσματική καθαριότητα που μπορούμε να παρέχουμε στο δέρμα μας από τη βρωμιά, τον ιδρώτα και την υπερβολική λιπαρότητα, αναδεικνύει και την λαμπερή όψη του δέρματος.

Ο καθαρισμός πρέπει μια λεπτή ισορροπία μεταξύ της αποτελεσματικής απομάκρυνσης της ρύπανσης και την προσεκτική διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της υγρασίας του δέρματος. Για σχεδόν έναν αιώνα, τα προϊόντα Κρέμας- Καθαρισμού Noxzema βοηθούν στον βαθύ καθαρισμό των πόρων, αναδεικνύουν την απαλότητα στο δέρμα, και την απομακρύνουν το μακιγιάζ.

Το δέρμα σας ανανεώνεται και γίνεται αισθητά πιο λείο και απαλό. Η ισχυρή του δράση στις προβληματικές περιοχές, αλλά αρκετά ήπια για την καθημερινή χρήση αναζωογονεί , αφήνοντάς σας με μια πιο μαλακή αίσθηση στο δέρμα. Αποδεδειγμένα και παγκοσμίως οι σειρές προϊόντων Noxzema είναι συνώνυμες με τη φροντίδα του δέρματος και προσφέρουν μοναδικές λύσεις για τον καθαρισμό της επιδερμίδας.

63 Προϊόντα
-25%
6.73€ 5.05€
-25%
6.73€ 5.05€
-25%
-25%
6.01€ 4.51€
-25%
-25%
-25%
-25%
-25%
-25%
-25%