Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

NOVALAC

Όλα ξεκίνησαν από την ανακάλυψη μιας ομάδας παιδιάτρων, φαρμακοποιών και ερευνητών που αντιλήφθηκαν ότι ενώ τα περισσότερα βρεφικά γάλατα σε σκόνη καλύπτουν στα βρέφη την τροφή και τις βιταμίνες που χρειάζονται, δεν βοηθούν καθόλου στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως η διάρροια, η δυσκοιλιότητα, οι κολικοί και το φούσκωμα.Αντίθετα μάλιστα, τα περισσότερα βρεφικά γάλατα σε σκόνη επιδεινώνουν την κατάσταση του βρέφους κατά την πόση του.

Χάρη σε αυτή την ομάδα των Ερευνητών, των Παιδιάτρων και των Φαρμακοποιών, αναπτύχθηκαν νέοι τύποι γάλακτος που από την μία παρείχαν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για υγιή ανάπτυξη, αλλά από την άλλη, φρόντιζαν τις μικρές “ανησυχίες” του μωρού.

Και αυτό ήταν το σημείο, όπου δημιουργήθηκε η πρώτη ομάδα προϊόντων της Novalac.

Το γάλα Novalac δεν αποτελούσε άλλο ένα βρεφικό γάλα, αλλά ήταν ένα γάλα που δημιουργήθηκε για να προσαρμοστεί σε κάθε βρέφος. Τα γάλατα Novalac εμπεριέχουν μια ειδική σύνθεση, που βοηθά στην επίλυση αυτών των συχνών, βρεφικών δυσλειτουργιών και δίνουν στα μωρά την ηρεμία και τη σωστή διατροφή που χρειάζονται. Για πάνω από 20 χρόνια, τα προϊόντα της Novalac που είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο έχουν βοηθήσει εκατομμύρια βρέφη από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Τα γάλατα Novalac μπορείτε να τα βρείτε αποκλειστικά σε όλα τα καλά φαρμακεία.

Η παραγωγή και ο έλεγχος κάθε προϊόντος της σειράς Novalac έχει ανατεθεί σε μια Διεπιστημονική Ομάδα από Παιδιάτρους, Χημικούς, Παιδοδιατροφολόγους και Ειδικούς Μηχανολόγους.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της ζωής του το βρέφος αντιμετωπίζει διάφορες διατροφικές ανωμαλίες.

Γιατί να επιλέξετε Novalac

Στόχος μας είναι να προτείνουμε αποτελεσματικές λύσεις σε καταστάσεις και προβλήματα, για να εξασφαλιστεί η άνετη και η βέλτιστη ανάπτυξη του βρέφους.

Είναι γεγονός ότι η Διεπιστημονική Ομάδα της Novalac εκτελεί μια σειρά από διεξοδικές αναλύσεις, προκειμένου να παραχθεί το ανάλογο είδος βρεφικού γάλακτος, με τα πιο σύγχρονα και επιστημονικά ευρήματα. Καθώς το πεπτικό σύστημα των περισσότερων μωρών είναι αρκετά ευαίσθητο τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Novalac, λειτουργούν αποτελεσματικά σε θέματα που ταλαιπωρούν εσάς και το παιδί σας. Μέσα από την έρευνα και την μελέτη τα εξειδικευμένα εργαστήρια της Novalac, λειτουργούν σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς Κανόνες για τα βρεφικά γάλατα και τα σκευάσματα που αφορούν στην παιδική υγεία, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη εκατομμυρίων παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Η παραγωγή κάθε προϊόντος της σειράς Novalac γίνεται στην Γαλλία και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, ελέγχεται προσεκτικά, και εξασφαλίζεται η εξαιρετική τους ποιότητα. Η επιλογή των συστατικών για την παραγωγή των γαλακτοκομικών προϊόντων γίνεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Έχουμε την δυνατότητα να εγγυηθούμε ότι οι τροφές που λαμβάνουν οι αγελάδες (από τις οποίες προσλαμβάνουμε την πρώτη ύλη του γάλακτος) δεν περιέχουν ζωάλευρα και άλλου είδους χημικά.

Επιπλέον, παίρνουμε μια σειρά από προφυλάξεις, ώστε να αποφύγουμε τυχόν πρόσμειξη στα προϊόντα μας από διοξίνες, φυτοφάρμακα και νιτρικά.

Η όλη διαδικασία παραγωγής του γάλακτος της Novalac είναι σύμφωνη με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001: 2000.

Πιστοποιούμε τους ελέγχους που διενεργούνται προτού ένα κουτί βρεφικό γάλα της Novalac βγει στο εμπόριο.

Αυτοί οι έλεγχοι γίνονται τόσο στο γάλα της πρώτης ύλης και στο νερό, όσο και στον εξοπλισμό της παραγωγής και είναι συνεχείς και αδιάλειπτοι. Έτσι υπάρχει διασφάλιση πως η ποιότητα, από το στάδιο της παρασκευής έως το στάδιο της συσκευασίας, είναι σύμφωνη με τα πρότυπα που θέτει η Novalac.