Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Nanobionic

Τα προϊόντα Nanobionic κατασκευάζονται με υφάσματα υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούν τη θερμική ενέργεια του σώματος και τη μετατρέπουν σε Άπω Υπέρυθρη Ακτινοβολία (Far Infrared Rays-FIR).

Με τον τρόπο αυτό προκύπτουν πολλαπλά οφέλη, από τη μείωση της εμφάνισης κυτταρίτιδας έως την αύξηση της απόδοσής σας και τη γενικότερη ευεξία. Η σειρά των προϊόντων περιλαμβάνει ρουχισμό που καταπολεμά την κυτταρίτιδα και αυξάνει την απόδοση, για καθημερινή χρήση και για επαγγελματίες αθλητές.


Η Nanobionic στηρίζει τη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων από την ιατρική και επιστημονική ερευνητική της ομάδα, η οποία επιδιώκει να προσφέρει προϊόντα που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής εκείνων που τα χρησιμοποιούν.

 

Στη Nanobionic έχουν απονεμηθεί 10 βραβεία για 4 διαφορετικά προϊόντα για υψηλή ποιότητα, σχεδιασμό, λειτουργικότητα και καινοτομία.

 

Βράβευση του T-shirt Nanobionic®

Βράβευση Greek Business of the Year 2013

Βράβευση του Γιλέκου Nanobionic®

Βράβευση του Μαξιλαριού Nanobionic®

Βράβευση του Καλσόν Nanobionic®

Βράβευση στα European Business Awards 2014/15

29 Προϊόντα
-40%