Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Mustela

Η Mustela, ο ειδικός στο βρεφικό δέρμα για πάνω από 60 χρόνια, αναπτύσσει συνεχώς νέες έρευνες προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του δέρματος των βρεφών. Κατά την μοναδική αυτή εμπειρία ετών που ενισχύεται από νέες σημαντικές ανακαλύψεις, η Mustela διασφαλίζει στα βρέφη και στις μητέρες τους ακόμη πιο υγιή, αποτελεσματική και φυσική φροντίδα.

Αφοσιωμένοι στις έρευνες για το βρεφικό δέρμα, οι ερευνητές της Mustela και των Εργαστηρίων Expanscience συνεργάζονται τακτικά με αναγνωρισμένους ειδικούς επιστήμονες της δερματολογίας και της παιδιατρικής, κυρίως στα πλαίσια εθνικών και διεθνών συνεδρίων.

Με την συμβολή των κορυφαίων ειδικών του κλάδου σε διεθνές επίπεδο, η Mustela έθεσε σε εφαρμογή ένα πρωτοποριακό ερευνητικό πρόγραμμα αφιερωμένο στο δέρμα των παιδιών από τις ημέρες της γέννησής τους. Για πρώτη φορά στον κόσμο, η ερευνητική ομάδα της Mustela κατόρθωσε να αναπαραστήσει τη μορφολογία του βρεφικού δέρματος στο εργαστήριο, προκειμένου να το διερευνήσει σε μεγαλύτερο βάθος, σε επίπεδο κυττάρων και γονιδίων.

Η ανακάλυψη που ήρθε μετά από τις έρευνές της ήταν πραγματικά σημαντική: το βρεφικό δέρμα είναι προικισμένο με ένα κεφάλαιο αρχικών κυττάρων, ο αριθμός των οποίων είναι ο μέγιστος κατά τη γέννηση, αλλά τα οποία είναι εξαιρετικά ευάλωτα κατά τα πρώτα χρόνια, δηλαδή κατά την περίοδο ανοικοδόμησης του δερματικού φραγμού. Αυτό το εύθραυστο και συνάμα ανεκτίμητο κεφάλαιο είναι μοναδικό για ολόκληρη τη ζωή του ατόμου καθώς καθορίζει και διασφαλίζει την πορεία της ύπαρξής του, την ανάπλαση και τη διατήρηση της γενικότερης ισορροπίας του δέρματός του. Η Mustela έχει επίσης πραγματοποιήσει καινοτόμες έρευνες σχετικά με τη λειτουργία φραγμού του βρεφικού δέρματος από την ημέρα της γέννησης. Σαν μία ασπίδα προστασίας, ο δερματικός φραγμός αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις και επιτρέπει στο δέρμα να διατηρεί ένα ικανοποιητικό επίπεδο ενυδάτωσης, ζωτικής σημασίας για τα κύτταρα. Όμως το βρεφικό δέρμα, το οποίο δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, δεν είναι ακόμη σε θέση να εκτελέσει το ρόλο του ως προστατευτικός φραγμός. Χάρη σε αυτή τη βαθιά γνώση των ιδιαιτεροτήτων του δέρματος των βρεφών και σε συνδυασμό με τη συνεχή συνεργασία της με επαγγελματίες από το χώρο της υγείας (φαρμακοποιοί, δερματολόγοι, παιδίατροι, τοξικολόγοι, αλλεργιολόγοι, γυναικολόγοι), η Mustela σας εξασφαλίζει εξειδικευμένα προϊόντα φροντίδας που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες κάθε βρεφικού δέρματος από την ημέρα της γέννησης.

Γιατί να επιλέξετε Mustela για το μωράκι σας

Τα ασφαλή, αποτελεσματικά και ολοένα και πιο φυσικά, προϊόντα της Mustela βοηθούν στην αναδόμηση και ανάπλαση του δέρματος του μωρού σας και το προστατεύουν σήμερα για ένα υγιές αύριο.

Για περισσότερα από 60 χρόνια, η Mustela παρέχει την φροντίδα και προστασία με πρωταγωνιστές στα μωρά και στις μαμάδες τους. Τα προϊόντα φροντίδας της Mustela, χάρη στο χαρακτηριστικό άρωμά τους, περνούν σαν κληρονομιά από τη μητέρα στο παιδί εδώ και περισσότερες από τρεις γενιές.

Με το πέρασμα των χρόνων η πρωτοπόρος Mustela, στην προσπάθειά της να ενσωματώνει κάθε φορά τις τελευταίες επιστημονικές προόδους στα προϊόντα φροντίδας της και να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις προσδοκίες των νέων γονιών, προτείνει ολοένα και περισσότερες καινοτόμες λύσεις. Αλλάζουμε την καθημερινότητα των μωρών και των μαμάδων τους με νέες ιδέες, νέα αρώματα, νέες υφές, πιο εύχρηστα προϊόντα και συσκευασίες. Αναμφίβολα οι καινοτομίες τυγχάνουν διεθνούς αναγνώρισης και αποτελούν παγκόσμιας φήμης ανάπτυξης της εταιρείας η οποία έχει δικτυωθεί τα τελευταία 15 χρόνια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σήμερα, οι 4 διαφορετικές σειρές προϊόντων που κυκλοφορούν σε διάφορες χώρες και περιλαμβάνουν συνολικά 50 προϊόντα επιβεβαιώνουν περισσότερο από ποτέ τη μοναδική εξειδίκευση της Mustela στη δερματολογία. Καινοτόμα, ασφαλή, αποτελεσματικά και ολοένα πιο φυσικά, τα προϊόντα φροντίδας της Mustela παρέχουν την ιδανική προστασία για το δέρμα των βρεφών.

Προτεραιότητα της Mustela αποτελούν τα φυσικής προέλευσης συστατικά που αντλούν τις περισσότερες δραστικές ουσίες από την καρδιά του φυτικού κόσμου. Σήμερα, τα προϊόντα φροντίδας της σειράς Mustela Bébé περιέχουν σε ποσοστό 92%, κατά μέσο όρο, συστατικά φυσικής προέλευσης. Ανακαλύψτε και εσείς την προέλευση και τις ευεργετικές ιδιότητες των φυτών που αποτελούν τις πρώτες ύλες των προϊόντων Mustela για να παρέχετε στο μωρό σας μια ολοκληρωμένη φροντίδα .