Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Histoplastin

Η Histoplastin Red είναι αποτέλεσμα της 40χρονης έρευνας του διεθνώς διακεκριμένου Καθηγητή Β. Παπαγεωργίου, με αντικείμενο τους αναγεννητικούς παράγοντες του δέρματος. Η Histoplastin Redείναι 100% φυσικό προϊόν. Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει την καθημερινή φθορά και γήρανση της επιδερμίδας, επιταχύνοντας την ανανέωσή της από τις βλάβες που προκαλούν καθημερινοί επιβαρυντικοί παράγοντες, όπως:
  • Άγχος
  • Έλλειψη ύπνου
  • Καπνός τσιγάρου
  • Έλλειψη σωστής διατροφής και ύπνου
  • Ηλιακή ακτινοβολία
  • Έντονο, συχνό μακιγιάζ Οξειδωτικό στρες

Η Histoplastin κρέμα με Alkanna tinctoria είναι μια φυσική κρέμα που περιέχει εκχύλισμα από το φυτό Alkanna tinctoria. Αυτό το φυτό έχει πολλές ιδιότητες και οφέλη για το δέρμα.

Ορισμένα από τα οφέλη της Histoplastin κρέμας με Alkanna tinctoria είναι:

1. Αντιφλεγμονώδης δράση: Το Alkanna tinctoria έχει αντιφλεγμονώδη δράση, η οποία μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής στο δέρμα.

2. Αντιοξειδωτική δράση: Το Alkanna tinctoria περιέχει αντιοξειδωτικά που μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και τη βλάβη του ηλίου.

3. Ενυδατική δράση: Η Histoplastin κρέμα με Alkanna tinctoria περιέχει επίσης ενυδατικά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος.

4. Επουλωτική δράση: Το Alkanna tinctoria έχει επίσης επουλωτικές ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην επούλωση των πληγών και των ερεθισμών στο δέρμα.

Συνολικά, η Histoplastin κρέμα με Alkanna tinctoria είναι μια φυσική κρέμα που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία και την αναζωογόνηση του δέρματος.