Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Futuro

H Futuro™ προσφέρει μια πλήρη σειρά προϊόντων στήριξης για το γόνατο, τον αστράγαλο, τον αγκώνα, τον καρπό καθώς και καλσόν και κάλτσες συμπίεσης σε 42 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Μία σύντομη ιστορία της Futuro™

To 1917, ένας νεαρός Αμερικανός από το Cincinnati που λεγόταν George "Jack" Jung, τραυματίστηκε στο πόδι του.
Απελπισμένος για να επανέλθει γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο, τύλιξε το πόδι του με κολλητική ταινία και συνέχισε να παίζει Αμερικάνικο ποδόσφαιρο.
Έτσι άρχισε η ιστορία καινοτομίας της Futuro™ την οποία ο Jung διεύρυνε με πιο ανθεκτικά και άνετα υλικά.

  • Το 1919, το Jung Arch Brace ήταν το πρώτο υποστήριγμα στη διάθεση του κοινού.
  • Το 1930, προστέθηκε ένα υποστήριγμα για τον αστράγαλο.
  • Κατά την επόμενη δεκαετία, ο Jung ανέπτυξε υποστηρίγματα για τον αγκώνα, το γόνατο και τον καρπό, και ονόμασε την εταιρεία Futuro™.
  • Το 1949, προστέθηκε στην γκάμα και μια ελαστική κάλτσα, δημιουργώντας την κατηγορία προϊόντων καλσόν συμπίεσης Futuro™.
  • Με την αρκετά μεγάλη σειρά προϊόντων της, το 1955, η Futuro™ εισήγαγε για πρώτη φορά σταντ μέσα σε φαρμακείο.
  • Το 2008, η Futuro™ εξαγοράστηκε από την 3M, μια εταιρεία τεχνολογίας με ποικίλη γκάμα που εξυπηρετεί τους πελάτες και τις κοινότητες με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Σήμερα, με εγκαταστάσεις παραγωγής ακόμη στο Cincinnati, η Futuro™ προσφέρει μια πλήρη σειρά προϊόντων υποστήριξης και συμπίεσης σε 42 χώρες σε όλο τον κόσμο. Κρατώντας πάνω από 70 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, η Futuro™ συνεχίζει να οδηγεί την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που παρέχουν την άνεση, υποστήριξη και σωστή εφαρμογή για να σας επιτρέπουν να ζείτε, να εργάζεστε και να παίζετε περισσότερο.

35 Προϊόντα