Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Compeed

Τα προϊόντα COMPEED TOTAL CARE χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά για την ταχύτερη επούλωση του ερεθισμένου δέρματος από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα εμφανιστεί το πρόβλημα.

Τα επιθέματα COMPEED έχουν την δυνατότητα να γιατρέψουν άμεσα την πληγή σας, απαλλάσσοντάς σας ταχύτερα και με ασφάλεια από την ανεπιθύμητη ενόχληση.

Για μια θεραπεία που δεν θεωρείται επώδυνη χάρη στα διαφανή επιθέματα επούλωσης με τα μοναδικά Υδροκολλοειδής-075 σωματίδια η πληγή σας θα διατηρηθεί κρύα καθόλη την διάρκεια της ημέρας, κάτι που δεν σας εμποδίζει να συνεχίσετε με τις καθημερινές σας δραστηριότητές.

 

Γιατί να επιλέξεις Compeed

Το COMPEED TOTAL CARE αποτελούν μοναδικό προϊόν αόρατης και ταχύτερης επούλωσης των πληγών του δέρματος.

Τα σωματίδια Υδροκολλοειδής-075 που εμπεριέχονται σε κάθε COMPEED TOTAL CARE αλληλοεπιδρούν με τα υγρά της πληγής και καταφέρνουν να δημιουργήσουν μια ενεργή επικάλυψη προστασίας - τζελ.

Αυτό αφήνει το περιθώριο στα κύτταρα να αναπνέουν, να διαιρούνται και να πολλαπλασιάζονται με αυξημένο ρυθμό, ανανεώνοντας εξ ολοκλήρου το σχηματισμό νέου ιστού. Το επίθεμα σχηματίζει επίσης ένα επίστρωμα που κρατάει μακριά την υγρασία, τη βρωμιά και τα βακτήρια, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στο νερό να εξατμιστεί. Αυτό απορροφά την υγρασία και την διαφυλάσσει σε ιδανικό επίπεδο απομακρύνοντας τον κίνδυνο δευτερογενών λοιμώξεων.

Δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα προστατευτικό μαξιλάρι που σας προσφέρει άμεση ανακούφιση από τον πόνο. Όλοι εμείς που αποτελούμε την ομάδα COMPEED δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό για την φροντίδα της επιδερμίδας σας που μπορεί να ξεκινά από τα χείλη και να καταλήγει μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών. Η μόνη και ταχύτερη λύση που προσφέρουν τα προϊόντα COMPEED καταπολεμούν αποτελεσματικά προβλήματα του έρπις, φουσκαλών, κάλων και πολλαπλών επιδερμικών ανωμαλιών γι 'αυτό και μας εμπιστεύονται τα εκατομμύρια των ανθρώπων που επιλέγουν τα προϊόντα μας.

24 Προϊόντα