Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Clearblue

Η Clearblue συνιστά τη χρήση του τεστ από την αναμενόμενη ημέρα έναρξης της περιόδου σας. Ωστόσο, η ορμόνη της εγκυμοσύνης αυξάνεται ραγδαία κατά το πρώιμο στάδιο της εγκυμοσύνης και το Clearblue μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έλεγχο έως και 4 ημέρες πριν από την αναμενόμενη ημέρα έναρξης της περιόδου σας.

Σε κλινικές μελέτες με δείγματα πρώιμης εγκυμοσύνης, το Clearblue Plus έδωσε τα εξής αποτελέσματα:

Το 56% των γυναικών έλαβαν αποτέλεσμα "Έγκυος" 4 ημέρες νωρίτερα, το 88% των γυναικών 3 ημέρες νωρίτερα, το 97% των γυναικών 2 ημέρες νωρίτερα, το 98% των γυναικών 1 ημέρα νωρίτερα. Εάν κάνετε το τεστ πολύ νωρίς και το αποτέλεσμα είναι "Όχι έγκυος", πιθανόν τα επίπεδα της ορμόνης της εγκυμοσύνης να μην είναι ακόμα αρκετά υψηλά ώστε να είναι ανιχνεύσιμα. Πρέπει να επαναλάβετε το τεστ την αναμενόμενη ημέρα έναρξης της περιόδου σας.

Το Τεστ Εγκυμοσύνης Clearblue Plus έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει την ευκολότερη εμπειρία τεστ εγκυμοσύνης, με την ακρίβεια που περιμένετε από το Clearblue - είναι τόσο ακριβές όσο ένα ιατρικό τεστ ούρων. Ο επαναστατικός σχεδιασμός του είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας στις γυναίκες και κέρδισε ακόμα και το βραβείο Red Dot Design το 2012Ακρίβεια μεγαλύτερη από 99%

Εύκολο στο χειρισμό και περισσότερο υγιεινό λόγω της μακρύτερης, καμπυλωτής λαβής.

Το πλατύτερο άκρο που αλλάζει χρώμα καθιστά τη δειγματοληψία ευκολότερη και αλλάζει χρώμα από άσπρο σε ροζ για να σας ενημερώσει ότι κάνατε τη δειγματοληψία σωστά.

Τόσο ευαίσθητο που μπορείτε να κάνετε το τεστ έως και 4 ημέρες πριν από την αναμενόμενη ημέρα έναρξης της περιόδου σας.

Αποτελέσματα συν (+) ή πλην (-) που είναι εύκολο να διαβαστούν μέσα σε 3 λεπτά.

Στην Clearblue έχουμε πάνω από 25 χρόνια καινοτομίας. Αυτός είναι ο λόγος που 20 εκατομμύρια γυναίκες επιλέγουν προϊόντα Clearblue κάθε χρόνο και 13 εκατομμύρια γυναίκες επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας για να βρουν τις απαντήσεις που χρειάζονται. Στην Clearblue βάζουμε τη γυναίκα στην καρδιά όλων των δραστηριοτήτων μας – από την εκπαίδευση και τεχνολογική ανάπτυξη μέχρι το σχεδιασμό, την έρευνα, τις κλινικές μελέτες, τις επιτόπιες δοκιμές και τον έλεγχο.

Η αποστολή μας είναι να μεταμορφώσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες διαχειρίζονται την αναπαραγωγική τους υγεία.

Γιατί Clearblue

Για πάνω από ένα τέταρτο του αιώνα έχουμε βοηθήσει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο παρέχοντας ακριβείς & σαφείς απαντήσεις στις στιγμές που είναι καθοριστικές για τη ζωή. Είτε προσπαθείτε να συλλάβετε είτε νομίζετε ότι μπορεί να είστε έγκυος, η Clearblue πρωτοπορεί και παρέχει στις γυναίκες καινοτόμα προϊόντα για τη διαχείριση της αναπαραγωγικής τους υγείας. 13 εκατομμύρια γυναίκες επισκέπτονται αυτήν την ιστοσελίδα κάθε χρόνο για να μάθουν περισσότερα σχετικά με το πώς η Clearblue μπορεί να τις βοηθήσει.

Είναι η καλύτερη σε πωλήσεις μάρκα στον κόσμο για τεστ εγκυμοσύνης και γονιμότητας στο σπίτι και η μάρκα με τη μεγαλύτερη εμπειρία.

5.000 γυναίκες συνεισφέρουν στην ανάπτυξη του κάθε προϊόντος και πραγματοποιούμε έλεγχο ποιότητας σε περίπου 30.000 τεστ πριν από την κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος. Συνολικά, 120.000 γυναίκες από 10 χώρες έχουν συμμετάσχει στην κλινική έρευνα της Clearblue.

Η Clearblue μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να βρουν τις απαντήσεις που ψάχνουν, παρέχοντας σαφή αποτελέσματα με ακριβή και βολικό τρόπο. την Clearblue πιστεύουμε ότι όταν μια γυναίκα υποπτεύεται ότι μπορεί να είναι έγκυος χρειάζεται ένα αποτέλεσμα που μπορεί να εμπιστευτεί και να πράξει σύμφωνα με αυτό.

Γι' αυτό όλα τα τεστ εγκυμοσύνης Clearblue παρέχουν ακρίβεια πάνω από 99% από την ημέρα που αναμένεται η περίοδός σας, είναι σχεδιασμένα για να είναι εύκολα στη χρήση και στην ανάγνωση, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 4 ημέρες πριν από την αναμενόμενη ημέρα έναρξης της περιόδου σας.

Κανένα τεστ δεν είναι πιο ακριβές 

Όλα τα τεστ εγκυμοσύνης Clearblue είναι πάνω από 99% ακριβή

Τόσο ευαίσθητα που μπορείτε να κάνετε το τεστ νωρίς

Όλα τα τεστ εγκυμοσύνης Clearblue μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 4 ημέρες πριν από την επόμενη περίοδό σας.