Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Chicco

Chicco: Τα πάντα για το χαμόγελο του μωρού

Η Chicco σχεδιάζει τα προϊόντα της με μεράκι και με ένα βασικό μέλημα: πως θα μπορέσει να χαρίσει ευτυχία και χαμόγελα στο μωρό σας.

Δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο σλόγκαν ή σχήμα λόγου με σκοπό τη διαφήμιση. Η Chicco έχει επιβραβευτεί για την έμπρακτη κοινωνική και εταιρική ευθύνη που επιδεικνύει συστηματικά με ενέργειες και με πράξεις. Πολλαπλές βραβεύσεις από φορείς με διεθνές κύρος πιστοποιούν τη καινοτόμα δράση της.

Τα προϊόντα είναι διάσημα για την φροντίδα, τη χαρά αλλά και την προστασία που παρέχουν στα παιδιά γιατί η Chicco ξέρει την οικογένεια και τις ανάγκες της.

Βρεφικό Ερευνητικό Κέντρο της Chicco

Η Chicco έχει δημιουργήσει το πρότυπο Βρεφικό Ερευνητικό Κέντρο όπου και διεξάγονται συστηματικές μελέτες με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη κατανόηση των αναγκών του μωρού, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε όλα όσα έχουν ανάγκη για να είναι χαρούμενο και ευτυχισμένο.

Το Βρεφικό Ερευνητικό Κέντρο της Chicco εστιάζει στην παρατήρηση παιδιών ηλικίας 0-3 ετών, όπου με ειδικούς επιστήμονες αναπτύσσει ερευνητικά και μελετητικά προγράμματα βασισμένα στις ανάγκες της πιο κρίσιμης στιγμής για την ανθρώπινη ανάπτυξη. Βασίζεται στη συνεργασία επιστημόνων από ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, στην επαφή και στο διάλογο με τους γονείς.

Ένας οργανισμός στην υπηρεσία του παιδιού

Η Chicco δεν είναι απλά μία εταιρεία. Είναι ένας οργανισμός που παρεμβαίνει με τις δράσεις και με τα προϊόντα της στην καθημερινότητα ανοίγοντας νέους δρόμους για τη φροντίδα γονιών και παιδιών, πασίγνωστη σε ολόκληρο τον κόσμο, για την κοινωνική της προσφορά, για τη ευθύνη και την ευαισθησία της απέναντι στο παιδί και την οικογένεια.

Αποτελεί μέλος του διεθνικού ομίλου Artsana Group και διασυνδέεται με πλήθος εξειδικευμένων ειδικών από ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, που γνωρίζουν βαθιά τις ανάγκες των παιδιών, της μητέρας, της οικογένειας. Συνεργάζεται με παιδιάτρους, με ειδικούς επαγγελματίες επιστήμονες της ανάπτυξης του παιδιού, με λογοθεραπευτές, ψυχολόγους και εκπαιδευτικούς.

254 Προϊόντα