Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Castalia
Η CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUΕS, αποτελεί μια θυγατρική εταιρεία της Lavipharm, δραστηριοποιείται στην αγορά των δερμοκαλλυντικών προϊόντων που πωλούνται στα φαρμακεία.

Ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα ποιότητας τεκμηριωμένα με κλινικές μελέτες πιστοποιούμε τα προϊόντα της CASTALIA που κυκλοφορούν ήδη από το 1992 και έχουν αναπτυχθεί μέσα στα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης της Lavipharm στην Ελλάδα και το εξωτερικό,.

Αποτελεί βαθιά πεποίθησή μας ότι η υγιής επιδερμίδα σημαίνει όμορφη επιδερμίδα και μόνο όταν το δέρμα σας είναι όμορφο, νιώθετε όμορφοι και εσείς και αισθάνεστε ακόμη καλύτερα. Μέσα από την επιστημονική μας δράση για την ασφάλεια των προϊόντων μας παραμένουμε προσηλωμένοι στην υγεία της επιδερμίδας, ώστε να σας παρέχουμε δερμοκαλλυντικά προϊόντα με άριστη καλλυντική υφή και μέγιστη ικανοποίηση.

Μέσα στην αυξημένη ανταγωνιστικότητα της σημερινής εποχής και στις αυξημένες απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, η CASTALIA διευρύνει συνεχώς τους ορίζοντές της με νέες σειρές και καινοτόμα προϊόντα, προκειμένου να ικανοποιήσει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες που δημιουργούνται, με την βοήθεια της επιστήμης. Καθημερινή επιδίωξή μας αποτελεί να είμαστε εμείς η τελική επιλογή του καταναλωτή, του δερματολόγου και του φαρμακοποιού.

Γιατί να επιλέξεις Castalia

Τα προϊόντα CASTALIA εκτός από την άριστη καλλυντική υφή και ενυδάτωση της επιδερμίδας, παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Εγγυόμαστε την ασφάλεια των προϊόντων μέσα από τις πρότυπες εργαστηριακές έρευνες και κλινικές μελέτες με την παράλληλη αξιοποίηση επιστημονικών συμβούλων που σας προτείνουν υψηλής ποιότητας δερμοκαλλυντικών προϊόντων Τα προϊόντα μας σχεδόν συμπληρώνουν φαρμακευτικές αγωγές δερματολόγων και θεραπεύουν αποτελεσματικά χάρη στις πρωτοποριακές γαλλικές εργαστηριακές εφαρμογές.  Επιπλέον αποτελούν σπουδαίο μέσο θεραπείας προβλημάτων της επιδερμίδας, καλύπτοντας ακόμα και το 95% των δερματολογικών αναγκών. Με διεθνή παρουσία, τα προϊόντα της CASTALIA κυκλοφορούν σήμερα σε 13 χώρες.

Η CASTALIA δεν σταματά να ανταποκρίνεται στις νέες και συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του καταναλωτή με στόχο την παραγωγή ποιοτικών ποιότητας, τα οποία αναζωογονούν και αναδεικνύουν την ομορφιά της επιδερμίδας σας.

Επιπρόσθετα, τα ενεργά συστατικά που εμπεριέχουν είναι υποαλλεργικά, χωρίς να δημιουργούν φαγούρα, προσδίδοντας λάμψη στην επιδερμίδα και επιλέγονται με τις υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Μέσα από την δυναμική παρουσία των δερμοκαλλυντικών προϊόντων CASTALIA ήδη από το 1977 στα ελληνικά φαρμακεία ταυτόχρονα αναπτύσσουμε συνεργασίες με τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες φαρμάκων και καλλυντικών και είμαστε σε θέση να παρέχουμε ξεχωριστά προϊόντα δικής μας τεχνολογίας αλλά και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.