Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση A.Vogel
Ο Alfred Vogel πρέσβευε ότι
«Η φύση μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε για την προστασία και διατήρηση της υγείας μας»

Η ιστορία της εταιρίας A.Vogel

Ο Ελβετός πρωτοπόρος της φυσικής ιατρικής AlfredVogel αφιέρωσε τη ζωή του στην φυσική ιατρική και την φυτοθεραπεία τα προιόντα της οποίας παρασκευάζονται από φυτά φρέσκιας συγκομιδής καθώς και από οργανικές πρώτες ύλες.

Η αγάπη του για τη φύση και η πίστη στις θεραπευτικές ιδιότητές της πιστοποιούν οργανική παραγωγή και βιώσιμη χρήση των φυσικών πόρων.

Βασική αρχή του AlfredVogel αποτελεί η ολιστική προσέγγιση στο θέμα της υγείας μέσα από έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, υγιεινής διατροφής και χρήση φυσικών θεραπευτικών προϊόντων που διαδραματίζουν βασικό ρόλο στη διατήρηση και αποκατάσταση της υγείας.

Ο AlfredVogel είχε αληθινό χάρισμα και επιθυμία για τη μετάδοση γνώσεων.

Εκδίδοντας πολλά επιτυχημένα βιβλία για την υγεία και μέσω των συνομιλιών του σε όλο τον κόσμο, θέλησε να διαδώσει στους ασθενείς πώς μπορούν να θεραπευτούν φυσικά.

Η εταιρεία A.Vogel σήμερα παρέχει πληροφορίες και ενημέρωση με ποικίλους τρόπους , με ηλεκτρονική μορφή, με μηνιαία ενημερωτικά δελτία και παρουσία στα socialmedia.

Από την αρχή της καριέρας του, ο AlfredVogel παρασκεύαζε τα ιάματά του από φυτά φρέσκιας συκομιδής.

Γιατί να επιλέξεις A.Vogel

Εδώ και χρόνια γίνεται προσπάθεια χρήσης φρέσκιας παραγωγής κάτι που χαρακτηρίζει και ξεχωρίζει την A.Vogel από τους ανταγωνιστές της.

Η γοητεία του ενθουσιασμού αποτελεί μοναδικό χαρακτηριστικό του AlfredVogel και η ικανότητά του να τον μεταφέρει στους άλλους εντυπωσιάζουν όσους τον γνώριζαν προσωπικά.

Μπορείτε να ανακαλύψετε και εσείς την πλήρη σειρά των προϊόντων A.Vogel, και να ανταμειφθείτε από τα φυσικά προϊόντα τα οποία δικαιολογούν την διεθνή παρουσία τους κάτω από την επωνυμία A.Vogel.