Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Οφθαλμικές Σταγόνες

Οφθαλμικές Σταγόνες: Φυσικά Δάκρυα και η Σημασία της Καθημερινής Χρήσης τους

Στην εποχή μας, όπου η τεχνολογία κυριαρχεί στην καθημερινότητά μας, η έκθεση στο μπλε φως από οθόνες υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων είναι αναπόφευκτη. Αυτή η παρατεταμένη έκθεση μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα προβλήματα όπως ξηροφθαλμία, ερεθισμό, κόπωση των ματιών και πιθανά μακροπρόθεσμα προβλήματα όπως η εκφύλιση της ωχράς κηλίδας. Σε αυτό το σημείο, τα φυσικά δάκρυα μπορούν να παίξουν έναν ζωτικό ρόλο.


Κύρια Συστατικά των Φυσικών Δακρύων

Τα φυσικά δάκρυα περιέχουν υαλουρονικό οξύ και λιπίδια, που είναι σημαντικά για την ενυδάτωση και την προστασία της επιφάνειας του ματιού. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας ισχυρός φυσικός υγραντικός παράγοντας, ενώ τα λιπίδια συμβάλλουν στην επαναφορά της φυσικής ισορροπίας των δακρύων.Αναζητήστε λιπαντικές οφθαλμικές σταγόνες οι οποίες δεσμεύουν το νερό και σας παρέχουν μεγαλύτερη ενυδάτωση, λίπανση και παρατεταμένη ανακούφιση μεγάλης διάρκειας. Προϊόντα υψηλής απόδοσης που επιτρέπουν την αποκατάσταση των κατεστραμμένων κυττάρων στην επιφάνεια του οφθαλμού, κατάλληλα για την προσωρινή ανακούφιση που προκαλεί η ξηρότητα του οφθαλμού, για λιγότερους ερεθισμούς και θαμπή όραση συμπτώματα που προέρχονται από περιβαλλοντικούς παράγοντες. 

Δράση και Οφέλη

Οι οφθαλμικές σταγόνες φυσικά δάκρυα δρουν συμπληρώνοντας και ανανεώνοντας τη φυσική επιφάνεια των δακρύων στο μάτι, ενυδατώνοντας και προστατεύοντας το από τον ερεθισμό και την ξηρότητα. Η καθημερινή χρήση τους μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή της ξηρότητας των ματιών που συνδέεται με την έκθεση στο μπλε φως. Επιπλέον, μπορούν να βοηθήσουν στην ελάφρυνση των συμπτωμάτων της κόπωσης των ματιών, κάνοντας την εργασία ή την αναψυχή μπροστά σε οθόνες πιο άνετη.

Περιπτώσεις που Συστήνεται η Χρήση Φυσικών Δακρύων

Οι οφθαλμικές σταγόνες φυσικά δάκρυα συστήνονται ιδιαίτερα στις εξής περιπτώσεις: Έκθεση σε Μπλε Φως: Αν περνάτε πολλές ώρες μπροστά σε υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα ή άλλες οθόνες, τότε οι σταγόνες φυσικά δάκρυα μπορούν να βοηθήσουν στην ενυδάτωση και προστασία των ματιών σας. Ξηροφθαλμία: Αν αντιμετωπίζετε συμπτώματα ξηροφθαλμίας, όπως κνησμός, ερεθισμός ή αίσθηση ξένου σώματος, τα φυσικά δάκρυα μπορούν να παρέχουν άμεση ανακούφιση. Αεροδρόμια, Ξενοδοχεία, Κλιματιζόμενοι χώροι: Σε περιβάλλοντα όπου η ξηρασία του αέρα είναι υψηλή, οι σταγόνες φυσικά δάκρυα μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της επιφανειακής υγρασίας των ματιών. Μετά από Οφθαλμικές Επεμβάσεις: Επίσης, μπορεί να συστηθούν για την προστασία και την ενυδάτωση των ματιών μετά από οφθαλμικές επεμβάσεις. Σημαντικό είναι να αναφέρετε στον οφθαλμίατρό σας τα συμπτώματά σας πριν ξεκινήσετε τη χρήση των σταγόνων φυσικά δάκρυα, προκειμένου να διασφαλίσετε ότι είναι κατάλληλες για την κατάστασή σας.

67 Προϊόντα
-21%
15.03€ 11.87€
-21%
13.59€ 10.74€
-10%
-41%
15.00€ 8.75€
-21%
12.62€ 9.97€
-21%
15.74€ 12.44€
-21%
-15%
17.74€ 15.08€
-24%
-15%
6.20€ 5.27€
-21%
10.45€ 8.26€
-25%
14.99€ 11.24€
-26%