Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Self Test - Rapid Test

Αυτοδιάγνωση - self tests Rapid Tests

Τα Self Test - Rapid Test έχουν εισβάλει πλέον στην καθημερινότητά μας, προσφέροντας έναν νέο τρόπο ελέγχου της υγείας χωρίς την υποστήριξη επαγγελματία υγείας. Αλλά τι είναι ακριβώς τα Self Test - Rapid Test;

Πρόκειται για αυτοδιαγνωστικά τεστ που επιτρέπουν στους πολίτες να διενεργούν εξετάσεις μόνοι τους (self testing) για την παρουσία ή την απουσία κάποιας πάθησης. Αποτελούν ένα επιπλέον εργαλείο στη μάχη ενάντια στην πανδημία της COVID-19.

Τα self tests αναμένεται να εντοπίσουν πολλούς ασυμπτωματικούς φορείς, προσφέροντας έτσι έναν καλύτερο έλεγχο της πανδημίας που επηρεάζει σοβαρά τη χώρα μας.

Τα αυτοδιαγνωστικά τεστ Rapid Test είναι εύχρηστα και περιλαμβάνουν κυρίως ρινικά τεστ ή τεστ λήψης σιέλου. Οι οδηγίες χρήσης είναι απλές, επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να τα εκτελέσει μόνος του με αποτελεσματικότητα.

Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, ο κάθε πολίτης πρέπει να ακολουθήσει το πρωτόκολλο που προβλέπεται από τον ΕΟΔΥ, περιλαμβάνοντας δήλωση του θετικού κρούσματος και επανέλεγχο με δεύτερο ταχύ τεστ σε δομή Υγείας.

Τα Self Test - Rapid Test έχουν υψηλό βαθμό ευαισθησίας και εγκυρό

18 Προϊόντα