Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

CLA

CLA: Το Συμπλήρωμα Διατροφής για Απώλεια Βάρους και Υγιή Μεταβολισμό

Το CLA (Conjugated Linoleic Acid) είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που έχει αποκτήσει δημοτικότητα για τις ευεργετικές του ιδιότητες στην απώλεια βάρους και την υγιή λειτουργία του μεταβολισμού. Το CLA ανήκει στην οικογένεια των λιπαρών οξέων Linoleic Acid και θεωρείται ωφέλιμο για τον οργανισμό μας.

Τρόπος Δράσης και Αποτελεσματικότητα
Το CLA δρα ευεργετικά στον οργανισμό μας με διάφορους τρόπους. Πρώτον, βοηθά στη μείωση της σωματικής μάζας και την αύξηση της μυϊκής μάζαας. Αυτό συμβαίνει καθώς το CLA επηρεάζει τη λειτουργία των λιποκυττάρων, προωθώντας την αποδέσμευση των λιπιδίων και την καύση τους για ενέργεια. Δεύτερον, το CLA βελτιώνει τον μεταβολισμό, ενισχύοντας την θερμογένεση και την αποτελεσματική καύση θερμίδων.

Οφέλη του CLA
Η χρήση του CLA μπορεί να έχει πολλά οφέλη για την υγεία μας. Καταρχάς, το CLA συμβάλλει στην απώλεια βάρους και τη μείωση του σωματικού λίπους. Επιπλέον, έχει αντιφλεγμονώδη ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση φλεγμονών και ασθενειών που σχετίζονται με τον μεταβολισμό. Επιπλέον, το CLA μπορεί να βελτιώσει την ανοσοποίηση, να προστατεύσει τον οργανισμό από ελεύθερες ρίζες και να προωθήσει την υγιή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Δοσολογία
Η συνιστώμενη δοσολογία του CLA εξαρτάται από τη μάρκα και τη μορφή του προϊόντος. Ωστόσο, συνήθως συνιστάται η λήψη 1-3 γραμμαρίων CLA ανά ημέρα, συνοδευόμενη από ένα γεύμα.

Σημείωση: Πριν από τη χρήση του CLA, συνιστάται να συμβουλευτείτε το γιατρό σας, ειδικά αν πάσχετε από κάποια υπάρχουσα πάθηση ή λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή.

To CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ) ανήκει σε μια κατηγορία θρεπτικών συστατικών που ονομάζονται λιπαρά οξέα και είναι ένα από τα λεγόμενα «καλά» λιπαρά οξέα το οποίο βοηθά στην καύση λιπών, στην αύξηση του μυϊκού τόνου και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το CL A χρησιμοποιείται από τον οργανισμό για να προωθεί το μεταβολισμό και να χρησιμοποιεί την ενέργειά του για την εξισορρόπηση και τη διατήρηση του λίπους σε χαμηλά επίπεδα. Ανακαλύψτε μοναδικά συμπληρώματα πλούσια σε CLA και διατηρήστε το σώμα σας σφικτό, λεπτό και καλοσχηματισμένο. Ιδιαιτέρως χρήσιμο σε αθλητές  βοηθούν σημαντικά να μειωθεί το ποσοστό της λιπώδους μάζας και ταυτόχρονα συμβάλλουν στην αύξηση της μυϊκής μάζας.
 

 
 

16 Προϊόντα