Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Ρετινόλη

Η ρετινόλη είναι μια μορφή της βιταμίνης A, η οποία μπορεί να βρεθεί σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης, όπως ήπαρ, γάλα, αυγά και κίτρινο τυρί. Επίσης, η ρετινόλη μπορεί να παραχθεί συνθετικά και να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης του δέρματος.


Ιδιότητες της ρετινόλης

Η ρετινόλη έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που την καθιστούν ιδανική για την πρόληψη της γήρανσης του δέρματος. Επίσης, βοηθά στην ανανέωση του δέρματος και στη βελτίωση της ελαστικότητας του. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, καθώς και στη βελτίωση της υφής και του τόνου του δέρματος.


Ωστόσο, η ρετινόλη μπορεί να είναι ερεθιστική για το δέρμα, ειδικά αν χρησιμοποιείται σε υψηλές συγκεντρώσεις ή αν δεν χρησιμοποιείται σωστά. Επιπλέον, η ρετινόλη μπορεί να καθιστά το δέρμα περισσότερο ευαίσθητο στον ήλιο, επομένως είναι σημαντικό να χρησιμοποιείται πάντοτε με ηλιοπροστασία.
65 Προϊόντα
-32%
63.90€ 43.32€
-40%
-10%
-32%
89.60€ 60.75€
-30%
-30%
-20%
-10%
174.41€ 156.97€