Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Ευρυαγγείες-Ροδόχρους Νόσος

Ευρυαγγείες: Κατανοώντας τη Ροδόχρο Νόσο

Οι ευρυαγγείες, γνωστές και ως την Ροδόχρο Νόσο, είναι μια κοινή πάθηση των αιμοφόρων αγγείων που προκαλεί τη διάσταση και την εμφάνιση ερυθρών ή μωβ αγγείων στην επιδερμίδα. Αυτή η κατάσταση μπορεί να προκαλέσει δυσφορία και εμφανίζεται συνήθως στο πρόσωπο, τα πόδια και τα χέρια.

Αίτια και Μηχανισμός

Οι ευρυαγγείες προκαλούνται από τη διάσταση και τη διαταραχή των αιμοφόρων αγγείων. Οι αιτίες της Ροδόχρου Νόσου μπορεί να είναι ποικίλες, συμπεριλαμβανομένης της γενετικής προδιάθεσης, της επίδρασης των ορμονών, της έκθεσης σε ηλιακή ακτινοβολία, της συχνής έκθεσης σε θερμότητα, του αλκοόλ και του καπνίσματος.

Αντιμετώπιση και Πρόληψη

Η αντιμετώπιση των ευρυαγγειών και της Ροδόχρου Νόσου μπορεί να περιλαμβάνει διάφορες μεθόδους, ανάλογα με τη σοβαρότητα της πάθησης. Ορισμένες κοινές μέθοδοι περιλαμβάνουν τη χρήση κρέμων και λοσιόν με συστατικά που ενισχύουν την ελαστικότητα των αγγείων και μειώνουν την εμφάνιση των ευρυαγγειών. Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, η επεμβατική θεραπεία μπορεί να απαιτηθεί, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτροχειρουργικών επεμβάσεων και της λέιζερ θεραπείας.

Σημαντικότητα της Πρόληψης

Για την πρόληψη των ευρυαγγειών και τη διατήρηση της υγιούς επιδερμίδας, μπορείτε να ακολουθήσετε ορισμένες προληπτικές μέτρα. Πρώτον, προστατεύστε το δέρμα σας από την έκθεση στον ήλιο, χρησιμοποιώντας αντηλιακό και φορώντας καπέλο και γυαλιά ηλίου. Δεύτερον, αποφεύγετε την υπερθέρμανση του σώματος και την έκθεση σε θερμές συνθήκες. Τρίτον, αποφύγετε τον υπερβολικό καπνισμό και την κατανάλωση αλκοόλ. Τέλος, τηρήστε μια ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε αντιοξειδωτικά τρόφιμα όπως φρούτα, λαχανικά και πολύ νερό για να διατηρήσετε την υγεία των αγγείων σας.

Σημείωση: Σε περίπτωση παρουσίασης ευρυαγγειών ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος με το δέρμα σας, συνιστάται η συμβουλή ενός δερματολόγου για διάγνωση και αντιμετώπιση.

Επίμονες κοκκινίλες? Ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται  συχνότερα στις γυναίκες και τους ανοιχτούς φωτότυπους με μια αυξημένη ευαισθησία στις μεταβολές της θερμοκρασίας. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε κατάλληλα προϊόντα υγιεινής, να αποφεύγουμε οτιδήποτε είναι πιθανό να διεγείρει την αντιδραστικότητα του δέρματός σας και να το προστατεύετε από τον ήλιο και τις κλιματικές επιθέσεις. Σε εμάς θα βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις ενυδατικών και προστατευτικών προϊόντων φροντίδας για άμεσα αποτελέσματα.

71 Προϊόντα
-35%
-51%
-35%
17.72€ 11.52€
-10%
26.70€ 24.03€
-40%
-10%
6.86€ 6.17€
-10%
19.00€ 17.10€
-10%
50.34€ 45.31€
-20%
18.41€ 14.73€
-32%
-35%
-16%
19.00€ 15.96€
-35%