Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Κρέμες Μαλλιών - Conditioner

Δώστε τέλος στις φθορές στις τρίχες των μαλλιών σας και ανακαλύψτε επώνυμα προϊόντα που επαναδομούν και δυναμώνουν σε βάθος την τρίχα με λιγότερο σπάσιμο. Για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και βοήθεια στην πρόληψη φθοράς από εξωτερικούς παράγοντες. Μοναδικές κρέμες μαλλιών που λειαίνουν την τρίχα καθιστώντας το χτένισμα ευκολότερο και επανορθώνουν τα κύτταρα της τρίχας. Μετατρέψτε τα αδύναμα εύθραυστα μαλλιά σας σε όμορφα και δυνατά

  1. Επιλογή Μεγέθους και Τύπου: Είναι σημαντικό να επιλέγετε το σωστό μέγεθος πάνας για το μωρό σας, καθώς αυτό εξασφαλίζει καλύτερη προστασία από διαρροές και αυξάνει την άνεση. 

  2. Υλικό και Άνεση: Οι πάνες πρέπει να είναι απαλές και αναπνέουσες για να αποφεύγεται ο ερεθισμός του δέρματος του μωρού. Προτιμήστε πάνες με υλικά που διατηρούν την υγρασία μακριά από το δέρμα.

  3. Συχνότητα Αλλαγής: Είναι σημαντικό να αλλάζετε συχνά τις πάνες, κατά προτίμηση κάθε 2-3 ώρες ή αμέσως μετά από κάθε κένωση, για να αποφεύγετε ερεθισμούς και λοιμώξεις.

  4. Προσοχή στις Αντιδράσεις του Δέρματος: Παρακολουθήστε για σημάδια ερεθισμού ή αλλεργικών αντιδράσεων στο δέρμα του μωρού και εάν παρατηρήσετε κάτι τέτοιο, δοκιμάστε διαφορετική μάρκα ή τύπο πάνας.

Η σωστή επιλογή και διαχείριση των βρεφικών πανών μπορεί να βοηθήσει στη διασφάλιση της υγιεινής και της άνεσης του μωρού σας, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνετε υπόψη τον προϋπολογισμό και τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

200 Προϊόντα
-35%
-25%
15.72€ 11.79€
-30%