Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Μασώμενες Ταμπλέτες

Μασώμενες Ταμπλέτες Βιταμίνες: Η Ευκολία της Υγείας

Οι μασώμενες ταμπλέτες βιταμίνες αποτελούν μια βολική και εύγευστη λύση για την κάλυψη των θρεπτικών αναγκών μας καθημερινά. Με τη μορφή τους να θυμίζει ευχάριστο γλυκό ή μια γευστική λιχουδιά, οι μασώμενες ταμπλέτες κάνουν τη λήψη των βιταμινών παιχνιδάκι, ιδιαίτερα για τους πιο μικρούς και δύσκολους.

Ποιοι είναι οι λόγοι που κάνουν τις μασώμενες ταμπλέτες βιταμίνες τόσο δημοφιλείς:

  • Ευκολία κατανάλωσης: Η μασώμενη μορφή επιτρέπει την άμεση κατάποση, χωρίς την ανάγκη για νερό ή άλλο υγρό.
  • Ευχάριστη γεύση: Η ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων κάνει τη λήψη βιταμινών μια ευχάριστη διαδικασία.
  • Διατηρούν την αποτελεσματικότητα: Παρόλο που είναι γευστικές, περιέχουν τις ίδιες θρεπτικές ουσίες που βρίσκονται σε άλλες μορφές βιταμινών.
  • Πρακτικότητα: Εύκολο να μεταφερθούν και να ληφθούν οπουδήποτε, χωρίς την ανάγκη για νερό ή περιττές συσκευασίες.

Είναι σημαντικό, ωστόσο, να σημειωθεί ότι οι μασώμενες ταμπλέτες βιταμίνες δεν αποτελούν υποκατάστατο για μια ισορροπημένη διατροφή και υγιεινό τρόπο ζωής. Αν και είναι μια βολική λύση για την κάλυψη ελλειπιών, συμβουλευτείτε πάντα τον γιατρό ή τον διαιτολόγο σας πριν ξεκινήσετε να παίρνετε οποιαδήποτε συμπλήρωμα διατροφής, προκειμένου να εξασφαλίσετε ότι η διατροφή σας είναι πλήρης και ισορροπημένη.

Ανακαλύψτε επώνυμα συμπλήρωματα διατροφής, πολυφόρμουλες βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων και στις απαιτούμενες ποσότητες για πλήρη και ισορροπημένη σύνθεση. Τώρα μπορείτε να είστε σίγουροι οτι επιλέγετε ένα πλήρες συμπλήρωμα διατροφής που θα καλύψει τις δικές σας διατροφικές ανάγκες σε μορφή μασώμενων ταμπλετών. Προϊόντα απαραίτητα για τον ασφαλή μεταβολισμό των τροφών σε ενέργεια που στοχεύουν στην ισχυροποίηση μιας καλής υγείας μακροπρόθεσμα.

89 Προϊόντα
-30%
23.35€ 16.34€
-30%
14.78€ 10.35€
-20%
-20%
22.93€ 18.34€
-15%
-30%
-30%
16.41€ 11.48€
-30%
17.69€ 12.39€
-40%
19.05€ 11.43€
-25%
7.65€ 5.74€