Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Βιταμίνη Β2 (Ριβοφλαβίνη)

Η Βιταμίνη Β2, γνωστή και ως ριβοφλαβίνη, αποτελεί μια σημαντική βιταμίνη του συμπλέγματος Β που διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην υγεία του οργανισμού. Είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη που αναλαμβάνει σημαντικές λειτουργίες στο μεταβολισμό και την υγεία των κυττάρων.

Κυτταρική Λειτουργία: Η ριβοφλαβίνη είναι ουσιώδης για τη μετατροπή των τροφίμων σε ενέργεια, καθώς συμμετέχει στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, λιπαρών και πρωτεϊνών.

Αντιοξειδωτική Δράση: Ως μέρος των ενζύμων αναπνοής, η βιταμίνη Β2 παρέχει προστασία στα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, βοηθώντας στη διατήρηση της κυτταρικής υγείας.

Συμμετοχή σε Συνθέσεις: Επίσης, η ριβοφλαβίνη συμμετέχει στη σύνθεση ορισμένων σημαντικών μορίων στον οργανισμό, όπως του γλυκόζης και των λιπαρών οξέων.

Πηγές Ριβοφλαβίνης: Η βιταμίνη Β2 βρίσκεται σε φυσικές πηγές όπως κρέας, ψάρια, γαλακτοκομικά προϊόντα, αβγά, φασόλια και φύλλα λαχανικών.

Συμπληρώματα Βιταμίνης Β2: Σε περιπτώσεις ελλείψεων ή ειδικών αναγκών, η λήψη συμπληρωμάτων Βιταμίνης Β2 είναι μια εναλλακτική λύση για να καλυφθούν οι ανάγκες του οργανισμού.

Η Βιταμίνη Β2 αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ισορροπημένης διατροφής μας, συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγείας και της ενέργειας μας. Η προσεκτική προσθήκη τροφών πλούσιων σε αυτήν τη βιταμίνη είναι σημαντική για τη συνολική ευεξία και τη λειτουργία του οργανισμού μας.