Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Πιτυρίδα-Ξηροδερμία

Πιτυρίδα και Ξηροδερμία: Αντιμετωπίζοντας τα δύο συνηθέστερα προβλήματα Δέρματος

Η πιτυρίδα και η ξηροδερμία είναι δύο από τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις δερματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πολλοί ανθρωποι. Παρόλο που μπορεί να φαίνονται διαφορετικά, συχνά συνυπάρχουν και μπορούν να επηρεάσουν τόσο την υγεία όσο και την εμφάνιση του δέρματος σας. Ας εξετάσουμε λίγο περισσότερο αυτά τα δύο προβλήματα, πώς προκύπτουν και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Πιτυρίδα: Το Φαινόμενο των "Κλιμάκων"

Η πιτυρίδα είναι μια διαδεδομένη περίπτωση στην οποία το δέρμα δημιουργεί λεπτές, λευκές ή ασημένιες κλίμακες που αφυδατώνονται και απολεμούν. Συνήθως εμφανίζεται στο τριχωτό της κεφαλής, αν και μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε μέρος του σώματος.

Τι προκαλεί την πιτυρίδα; Η πιτυρίδα οφείλεται σε μια υπερβολική παραγωγή κυττάρων του δέρματος, που διαμορφώνουν τα κλίμακες. Αυτά τα νεκρά κύτταρα συσσωρεύονται και οδηγούν στην ανάπτυξη της πιτυρίδας.

Πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε την πιτυρίδα; Η πιτυρίδα συνήθως δεν είναι σοβαρή και μπορεί να ελεγχθεί με χρήση ειδικών σαμπουάν και προϊόντων περιποίησης του τριχωτού της κεφαλής που περιέχουν ψευδάργυρο και αντιμυκητιακά συστατικά. Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, μπορεί να απαιτηθεί επίσκεψη στον δερματολόγο για πιο εξειδικευμένη θεραπεία.

Ξηροδερμία: Όταν το Δέρμα γίνεται "Τραχύ"

Η ξηροδερμία είναι μια κατάσταση στην οποία το δέρμα γίνεται ξηρό, τραχύ και ερεθισμένο. Συνήθως συνοδεύεται από φλοιό και κνησμό και εμφανίζεται σε διάφορα μέρη του σώματος. Η ξηροδερμία μπορεί να είναι προσωρινή, λόγω καιρικών συνθηκών, ή χρόνια, εξαιτίας υποκείμενων αιτιών.

Τι προκαλεί την ξηροδερμία; Η ξηροδερμία συνήθως οφείλεται σε έλλειψη υγρασίας στο δέρμα, καθώς και σε παράγοντες όπως οι καιρικές συνθήκες, η χρήση αγριλίας στο μπάνιο, η χρήση σκληρών καθαριστικών προϊόντων και αλλεργίες.

Πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε την ξηροδερμία; Για τη θεραπεία της ξηροδερμίας, είναι σημαντικό να ενυδατώνετε το δέρμα σας καθημερινά, προσέχοντας να χρησιμοποιείτε ενυδατικές κρέμες ή λοσιόν που περιέχουν ενυδατικά συστατικά όπως γλυκερίνη και υαλουρονικό οξύ. Επιπλέον, αποφύγετε την υπερβολική εξάθλιψη, τα καυτά ντους και τα αγριλία.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι και η πιτυρίδα και η ξηροδερμία μπορούν να είναι συνδεδεμένες με τον τρόπο ζωής σας και τις συνήθειές σας. Ένας υγιεινός τρόπος ζωής, καλή διατροφή και επαρκής ύπνος μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της υγείας του δέρματός σας.

Οι λευκές νιφάδες που εμφανίζονται στο τριχωτό της κεφαλής είναι κάτι που ταλαιπωρεί αρκετό κόσμο παγκοσμίως. Ππιτυρίδα και ξηροδερμίας: Δύο παθήσεις με παρόμοια συμπτώματα. Για να έχετε όμορφα και υγιή μαλλιά, αντιμετωπίστε άμεσα και με ασφάλεια την έντονη  ξηρότητα, τις κοκκινίλες και την φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής με κατάλληλα προϊόνττα που ενυδατώνουν σε βάθος ενώ τονώνουν τη μικροκυκλοφορία επιτρέποντας στο θύλακα της τρίχας να απορροφήσει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για υγιή ανάπτυξη.
 
 

85 Προϊόντα
-20%
-30%
-25%
13.39€ 10.04€
-20%
17.76€ 14.21€
-35%
-35%
-35%
17.90€ 11.64€
-20%
-35%
-35%
-25%
-25%
17.50€ 13.12€
-30%
-35%
25.61€ 16.64€
-25%
9.20€ 6.90€