Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Sudocrem

Sudocrem

Η Sudocrem είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής εταιρεία, που έχει βαθιές ρίζες στην περίθαλψη του δέρματος. Η πρώτη κρέμα Sudocrem παρήχθη στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας το 1931 και από τότε έχει γίνει ένα αγαπημένο προϊόν περιποίησης δέρματος παγκοσμίως.

Τα προϊόντα της Sudocrem

Η Sudocrem είναι πιο γνωστή για την εμβληματική Αντισηπτική Κρέμα Περιποίησης, μια αποτελεσματική κρέμα πολλαπλών χρήσεων που βοηθά στην ανακούφιση από το έρεθισμο της επιδερμίδας, την εκζέμα και άλλες δερματικές ανησυχίες. Επιπρόσθετα, η εταιρεία προσφέρει προϊόντα , σχεδιασμένα ειδικά για την πρόληψη της αλλαγής των πάνων στην ευαίσθητη επιδερμίδα των μωρών.

Το μυστικό πίσω από την επιτυχία της Sudocrem

Η Sudocrem χρησιμοποιεί μια μοναδική φόρμουλα που διαθέτει αντισηπτικές, αναλγητικές και αντιφλογιστικές ιδιότητες, ενώ ταυτόχρονα προωθεί την επούλωση του δέρματος. Αυτό καθιστά τα προϊόντα της ιδανικά για την αντιμετώπιση μιας πληθώρας δερματικών προβλημάτων, κάνοντάς την αξιόπιστο εταίρο για εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως.