Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Somatoline

Somatoline Cosmetic: Λιποδιάλυση-Σύσφιξη-αδυνάτισμα-αισθητικό αποτέλεσμα

Οι σειρές προϊόντων Somatoline Cosmetic, μπορούν να προσφέρουν ανακούφιση, αλλάζοντας την αίσθηση που έχουμε για το σώμα μας, αλλά και να μας δώσουν γρήγορα αποτελέσματα, στην εποχή και την ώρα που τα έχουμε ανάγκη.

Τα προϊόντα Somatoline Cosmetic ευνοούν το τοπικό αδυνάτισμα, με γρήγορα και ορατά αποτελέσματα. Η αποτελεσματικότητα τους ελέγχεται και πιστοποιείται σε ερευνητικά κέντρα, που πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές σε όλα τα στάδια της παραγωγής, έρευνας και ελέγχου, για κάθε κρέμα αδυνατίσματος, όπως και για κάθε προϊόν που βοηθά στη λιποδιάλυση.

Η σειρά προϊόντων Somatoline Cosmetic βασίζεται πάνω στο επιστημονικό τρίπτυχο: Καινοτομία-Επιστημονική έρευνα-κλινική μέτρηση.

Οι κρέμες αδυνατίσματος και λιποδιάλυσης Somatoline Cosmetic δεν είναι πολυτέλεια.

Ολοκληρωμένη φροντίδα και αποτελεσματικότητα

Οι κρέμες αδυνατίσματος είναι εξειδικευμένες ώστε να δρουν ακριβώς στα σημεία συσσώρευσης λίπους. Εκεί όπου φαίνεται πως δύσκολα μπορεί να αντιμετωπιστεί, τα προϊόντα Somatoline Cosmetic δίνουν τη λύση.

Τα προϊόντα Somatoline Cosmetic λανσάρουν ειδικές αγωγές, που διαθέτουν και ανταποκρίνονται σε επαγγελματικές προδιαγραφές.

Τα δώρα της φύσης, στα χέρια των ειδικών της Somatoline Cosmetic, μετατρέπονται σε μία ακαταμάχητη δύναμη ομορφιάς. Για παράδειγμα, στην Αγωγή Εντατικού Αδυνατίσματος Νύχτας θα δούμε πόσο αποτελεσματικά και αρμονικά συνδυάζονται τα θαλάσσια άλατα και η άργιλος του Αμαζονίου που δημιουργούν ένα προστατευτικό δίχτυ γύρω από την επιδερμίδα, το οποίο ενισχύει την ενυδάτωση της αλλά και την συγκράτηση των ενεργών συστατικών, που είναι απαραίτητα για την εξέλιξη του μεταβολισμού κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι πετυχαίνει να διατηρεί όμορφη τη σιλουέτα και να τονώνει την επιδερμίδα, ευνοώντας τη λιποδιάλυση.

Η απαρίθμηση και η παρουσίαση των προϊόντων ομορφιάς και αδυνατίσματος Somatoline Cosmetic είναι πραγματικά ατελείωτη, καθώς τα προϊόντα της εμπλουτίζονται συνεχώς και ανανεώνονται, ώστε να προσφέρουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα για το σώμα. Στη Γαλλία, στην Ιταλία, στην Ισπανία, στην Ελλάδα και αλλού, οι κρέμες αδυνατίσματος και λιποδιάλυσης της Somatoline Cosmetic ικανοποιούν τις πιο απαιτητικές επιθυμίες της γυναικείας σιλουέτας.

25 Προϊόντα