Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Physiomer

Η PHYSIOMER αποτελεί φυσική λύση ενάντια στα αίτια που προκαλούν κρυολογήματα καθώς και άλλες επιπλοκές και χάρη στο 100% θαλασσινό νερό που περιέχει σας εγγυάται ένα αποτελεσματικό προϊόν που διευκολύνει την αναπνοή κατά τη διάρκεια κρυολογήματος και σας βοηθά να αναπνέετε πιο εύκολα ημέρα με την ημέρα καλύπτοντας τις ανάγκες όλης της οικογένειας. Τα φυσικά προϊόντα της ρινικού καθαρισμού μέσα από μια ευρεία γκάμα σας προσφέρει μια κλινική ασφαλή αντιμετώπιση και μείωση του αριθμού των κρυολογημάτων ιδιαιτέρως κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου αποδεδειγμένη δίχως παρενέργειες.

Οι μοναδικές καταπραϋντικές ιδιότητες PHYSIOMER συμβάλλουν στην αναγέννηση της αναπνευστικού βλεννογόνου μεμβράνης και διατηρώντας 100% των ανόργανων συστατικών του καταπολεμούν την υπερβολική έκκριση των ρινικών κοιλοτήτων που σταματούν την κίνηση των μικροσκοπικών τριχών που βρίσκονται στην αναπνευστική βλεννογόνο μεμβράνη που προκαλούν την ρινική απόφραξη. Καθώς η ρινική συμφόρηση μπορεί να συνοδεύεται από ερεθισμό του λαιμού και πονοκεφάλους, για τη αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία του κρυολογήματός σας, μπορείτε να επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν PHYSIOMER.

Γιατί να επιλέξεις Physiomer

Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι το ρινικό καθαρισμού με PHYSIOMER Jet Normal κατά τη διάρκεια ενός κρύου αποδεικνύεται σημαντικά αποτελεσματικό προσφέροντας σημαντική βελτίωση στην αναπνοή κατά 45%, μείωση στις ρινικές εκκρίσεις κατά 38%, βελτίωση της γενικής κατάστασης του ασθενούς κατά 45% σε περιπτώσεις κοινού κρυολογήματος, και κατά 41% σε περιπτώσεις γρίπης καθώς και μείωση χρήσης περαιτέρω φαρμάκων, τόσο το στόμα όσο και τοπικά κατά 55% για τα ρινικά αποσυμφορητικά και κατά 47% για τα βλεννολυτικά.

Τα προϊόντα PHYSIOMER είναι κατάλληλα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού εκτός από το PHYSIOMER ευκαλύπτου που περιέχει αιθέρια έλαια.

Το ρινικό καθαρισμού με PHYSIOMER βρίσκει εφαρμογή ακόμα και σε περιπτώσεις όπου οι αλλεργίες επιμένουν καθώς οι θεραπευτικές του ιδιότητες δεν ερεθίζουν, δεν προκαλούν ξηρότητα και δεν εγκυμονούν παρενέργειες κάνοντας συνεχή χρήση.

Οι θετικές επιπτώσεις βάση κλινικών δοκιμών που επέρχονται από την ασφαλή χρήση του ρινικού καθαρισμού με PHYSIOMER, με βάση πάντα τα οφέλη του θαλασσινού νερού που εμπεριέχει, έδειξαν θεαματική συμβολή στην αποσυμφόρηση των αεραγωγών, μειώνοντας την διάρκεια και την ένταση της αλλεργικής ρινίτιδας περιορίζοντας ταυτόχρονα την ανάγκη για χρήση επιπλέον φαρμάκων.

Τα προϊόντα PHYSIOMER βρίσκουν πλήρη εφαρμογή ακόμα και στην μετεγχειρητική φροντίδα καθώς πλαστικοί χειρουργοί συνιστούν και κάνουν τακτικές ρινικές πλύσεις για άμεση και πλήρη επούλωση. Τα προϊόντα PHYSIOMER διανέμονται στειρωμένα και απαλλαγμένα από συντηρητικά εξασφαλίζοντας αντοχή στο χρόνο και αποδοχή από ασθενείς καθώς δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο δυσλειτουργιών ή αρνητικών αλληλεπιδράσεων με άλλα φάρμακα.

Χρησιμοποιώντας το ρινικό καθαρισμού με PHYSIOMER πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία θαλάσσιας προέλευσης, η PHYSIOMER προσφέρει ταχύτερη επούλωση, ανάπλαση των κυττάρων της αναπνευστικής βλεννογόνου μεμβράνης περιορίζοντας ταυτόχρονα την ανάπτυξη κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την εξάπλωση της φλεγμονής και έχει αποτελεσματική πρακτική εφαρμογή στην μετεγχειρητική περιποίηση.

18 Προϊόντα