Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

PampersPAMPERS: Διαχρονική αξία 50 χρόνων

 

Ως γονείς, θέλετε μια 100% ασφαλή, άνετη πάνα που κρατάει το μωρό σας στεγνό και ήρεμο κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας. Τα Pampers® σχεδιάζουν πάνες εδώ και 50 χρόνια έχοντας αυτό ακριβώς το σκεπτικό: διασφαλίζοντας ότι η απόδοση και η άνεση πηγαίνουν χέρι-χέρι με την ασφάλεια. Η επαναστατική τους τεχνολογία, βοηθά στην ομοιόμορφη κατανομή της υγρασίας και την απομακρύνει, έτσι υπάρχει λιγότερος υγρός όγκος το πρωί. 

Ουσιαστικά, φαίνονται τόσο άνετα και στεγνά, που θα αναρωτιέστε πού πήγαν τα τσισάκια!

Ιστορικά στοιχεία για την Pampers

Ήδη από το 1961, ο Victor Mills, ένας μηχανικός και ερευνητής της P&G εμπνεύστηκε από τον μικρό του εγγονό όντας μωρό να σχεδιάσει μια πάνα μιας χρήσεως χρησιμοποιώντας αξιόπιστα υλικά για την καθημερινή της χρήση.

Για πάνω από τέσσερις δεκαετίες έρευνας και εποικοδομητικής εργασίας μέσα από την εξειδικευμένη τεχνολογία σχεδίασης της πάνας παρέχουμε στα μωρά σας την άνεση και την ασφάλεια που τους αξίζει. Η μάρκα Pampers που έκανε το ντεμπούτο της κατασκευάζοντας ένα προϊόν που χάρη στο υψηλό τέντωμα που διαθέτει προσδίδει μεγαλύτερη ευκολία και άνεση στη χρήση του.

 
Γιατί να επιλέξετε Pampers

Αναμφισβήτητα οι σημερινές Pampers πάνες και τα μαλακά εσώρουχα, παρέχουν στο μωρό σας ελεύθερη κίνηση τόση όση χρειάζεται μέσα στη μέρα αλλά και επιπλέον προστασία και τη διάρκεια της νύχτας.

Για τις σύγχρονες πάνες μιας χρήσης, τα Pampers αυτό που τις χαρακτηρίζει είναι μια πολυεπίπεδη επιφάνεια, η οποία επιτρέπει τη μεταφορά και την κατανομή των υγρών μακριά από το δέρμα του μωρού σε ένα απορροφητικό πυρήνα όπου συγκρατεί το υγρό για μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων και ασφάλεια.

Τα πρώτα ούρα ενός μωρού διαπερνούν τα κανάλια μέσα από μια προστατευτική εσωτερική επένδυση, που ονομάζεται επίσης ένα φύλλο κορυφής. Στο άνω φύλλο υπάρχει ένα λεπτό στρώμα από ήπια λοσιόν για να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος του μωρού προστατεύοντάς το από την υγρασία.Τα ούρα στη συνέχεια περνούν μέσα από το στρώμα απορρόφησης, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ύφασμα-όπως ίνες πολυεστέρα που είναι τόσο μαλακό και αποτελεσματικό στην γρήγορη απορρόφηση υγρού και κατόπιν τα ούρα απομακρύνονται από το δέρμα του μωρού.

Το στρώμα κατανομής των ούρων το μεταφέρει προς τον απορροφητικό πυρήνα, στον οποίο καταλήγει για την τελική εναποθήκευσης.

Το εξωτερικό περιτύλιγμα της πάνας, επίσης κατασκευασμένο από ένα διαπεραστικό ολοκληρωμένο μαλακό πανί-όπως ίνες για να βοηθήσει στην απομάκρυνση της υγρασίας και την μεταφορά της από το κρεβάτι ή από τα ρούχα στο δέρμα του μωρού.
Χρησιμοποιείται ένα ειδικό απορροφητικό πηκτικό υλικό που δρα στον πυρήνα των Pampers για να απορροφηθεί η υγρασία. Το Super αυτό απορροφητικό πηκτικό υλικό είναι ευρέως γνωστό και έχει χρησιμοποιείται ήδη από την δεκαετία του 1980 σε μια ποικιλία καταναλωτικών προϊόντων, όπως πάνες, προϊόντα γυναικείας υγιεινής και συσκευασίας τροφίμων.

Έπειτα από κλινικές μελέτες διαπιστώθηκε πως οι πάνες Pampers έχουν την δυνατότητα να διατηρήσουν έως και 30 φορές το βάρος τους σε υγρό, καθώς τα κλειδωμένα τοιχώματα της πάνας δεν αφήνουν περιθώρια διαρροής.

 

97 Προϊόντα