Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Nutricia

Για περισσότερο από έναν αιώνα, το όνομα NUTRICIA είναι συνώνυμο της βρεφικής και νηπιακής διατροφής. Όλα ξεκίνησαν το 1896, όταν ο καθηγητής Backhaus, στο Göttingen της Γερμανίας, κατάφερε για πρώτη φορά να παρασκευάσει στο εργοστάσιο γάλα που προσπαθούσε να πλησιάσει τη σύνθεση του μητρικού γάλακτος. Το σημαντικό αυτό επίτευγμα έγινε διαθέσιμο σε όλες τις οικογένειες από τη NUTRICIA, η οποία ανέλαβε τη βιομηχανική παραγωγή του πρώτου εκείνου «βρεφικού γάλακτος» στο εργοστάσιο της στο Zoetermeer της Ολλανδίας
Από τότε, η NUTRICIA έχει διαγράψει μία εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης προϊόντων για κάθε ανάγκη της βρεφικής και νηπιακής ηλικίας, και ξεκινώντας από το πρώτο εκείνο εργοστάσιο το 1896, φροντίζει μέχρι σήμερα τα παιδιά σε κάθε γωνιά του κόσμου.

NUTRICIA έχει παρουσία σε 100 χώρες στο κόσμο και διαθέτει 4 ερευνητικά κέντρα στην Ολλανδία, τη Γερμανία, την Αγγλία και την Αυστραλία, όπου πραγματοποιούνται έρευνες από εξειδικευμένους επιστήμονες. Επιπλέον, στο Wageningen της Ολλανδίας, η Nutricia έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο στο κόσμο για τη μελέτη του μητρικού γάλακτος.

NUTRICIA προσφέρει στη μητέρα μια ολοκληρωμένη σειρά γαλάτων, απόλυτα προσαρμοσμένων στις πιο εξειδικευμένες ανάγκες των βρεφών και των νηπίων. Μελετώντας διαρκώς τη σύνθεση του μητρικού γάλακτος και με στόχο τη βελτίωση των γαλάτων Almiron, είναι η πρώτη εταιρεία που προσθέτει πρεβιοτικές ίνες το 2000.

Σήμερα τα γάλατα Almiron 2, 3 και Growing Up περιέχουν:
• το μοναδικό μίγμα ολιγοσακχαριτών GOS:FOS (9:1), εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση
• το οποίο μιμείται φυσικά την πρεβιοτική δράση των ολιγοσακχαριτών του μητρικού γάλακτος
• με περισσότερες από 30 δημοσιευμένες μελέτες

Στόχος της NUTRICIA είναι να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας προιόντα που είναι απόλυτα ασφαλή. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο κάνει αυστηρή επιλογή των προμηθευτών πρώτων υλών και εκτελεί 200 οργανοληπτικούς, μικροβιολογικούς και χημικούς ελέγχους σε κάθε παραγωγή.

110 Προϊόντα
-10%
21.22€ 18.99€
-10%
21.88€ 19.58€