Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Gerolymatos

Ήδη από το 1923 εταιρία Γερολυμάτος International Α.Ε.Β.Ε., με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιείται διεθνώς και προσφέρει υπηρεσίες Υγείας και Ομορφιάς.

Αναμφισβήτητα θεωρείται μία από τις πιο παλαιές, παραδοσιακές οικογενειακές επιχειρήσεις στην Ελληνική αγορά της Υγείας που επικεντρώνεται όχι μόνο στην ανάπτυξη και την παραγωγή προϊόντων αλλά φροντίζει και για τη διανομή, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις τόσο των δικών της προϊόντων αλλά και διεθνώς διακεκριμένων συνεργατών της.

Μερικές πληροφορίες ακόμα

Η παρουσία έχει αντίκτυπο σε παγκόσμιο επίπεδο, διαθέτοντας ένα ευρύ και διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο θυγατρικών εταιριών και τοπικών προμηθευτών, δίνοντας πρόσβαση σε καταναλωτές τουλάχιστον 50 χωρών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η ανάπτυξη και η εξέλιξη της Γερολυμάτος International οφείλεται την δραστηριότητά της σε τομείς όπως αυτούς των μη συνταγογραφούμενων προϊόντων υγείας (OTC), οπτικών (Optics), κτηνιατρικών (Vet). Όταν το 1923 ο Φαρμακοποιός Νικόλαος Π. Γερολυμάτος εγκαθίδρυσε το πρώτο του φαρμακείο στο κέντρο της Αθήνας κανείς δεν μπορούσε να εκτιμήσει την απήχηση που θα είχε ώστε να εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα των Βαλκανίων.

Η αναπάντεχη καταστροφή του φαρμακείου κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είχε σαν αποτέλεσμα ο δεκαοκτάχρονος –τότε- Παναγιώτης Γερολυμάτος να στραφεί εναλλακτικά για την ενασχόλησή του με το εμπόριο φαρμακευτικών και κτηνιατρικών προϊόντων.

Γιατί να επιλέξεις Gerolymatos

Κάτω από το πρίσμα της μικρής οικογενειακής φαρμακευτικής επιχείρησης που το δυναμικό της απαρτίζονταν από ελάχιστα μέλη κατά το ξεκίνημά της, κατάφερε να ορθοποδήσει και να αναπτυχθεί ομαλά και να φτάσει έπειτα από τρεις δεκαετίες να απαριθμεί τουλάχιστον 1.100 εργαζόμενους. Κατακτώντας με κόπο το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών η απήχηση και η αναγνωσιμότητα των προϊόντων αποτελούν ακόμα και σήμερα σημεία αναφοράς στις κατηγορίες που δραστηριοποιείται.

Δυστυχώς οι απροσδόκητες συνέπειες για την εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας, όταν τον Οκτώβριο του 2008 οι δραστηριότητες του Ομίλου Εταιρειών Γερολυμάτος που αφορούσαν την Ελληνική αγορά μεταβιβάζονται σε εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών φαρμακευτική εταιρεία της απέτρεψαν την δραστηριότητά της στο εξωτερικό.

Τα ηνία πλέον της εταιρείας Gerolymatos International αναλαμβάνει ο Νικόλαου Π. Γερολυμάτου -3η γενιά– ο οποίος επωμίζεται την αναδιοργάνωση και εξελισιμότητά της σε παγκόσμιο επίπεδο ισχυροποιώντας τις θυγατρικές εταιρείες της στο εξωτερικό κατάφερε να αναδειχθεί με βάση τα δικά της προϊόντα σε τουλάχιστον 50 χώρες ανά τον κόσμο.

  Μέσα από την αναδιάρθρωση και την επανασυγκρότηση ο κ. Νικόλαος Π. Γερολυμάτος μόλις πρόσφατα το 2011 αποφασίζει την επαναδραστηριοποίηση της εταιρείας Γερολυμάτος στην Ελλάδα με την νέα έδρα στη βόρεια βιομηχανική περιοχή της Αθήνας, έχοντας κατοχυρώσει την παρουσία της σε αγορές του εξωτερικού, και επιδιώκει πλεόν μακροχρόνιες συνεργασίες με γνώμονα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που αναγνωρίζονται από τους πελάτες, τους ανταγωνιστές και καταναλωτές.

Αναλαμβάνουμε την ηθική ευθύνη για το εξειδικευμένο προσωπικό μας και την δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που θα εμπνέει και θα επιβραβεύει το ανθρώπινο δυναμικό μας, στοχεύοντας στην αφοσίωση και τη συνέπεια.