Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Dr. Scholl

Όλα ξεκίνησαν στο Σικάγο το 1899, όταν ο Dr William Mathias Scholl στην ηλικία των 17 ετών εργάζονταν σε ένα μικρό κατάστημα παπουτσιών, το οποίο ειδικευόταν στην εμπορία άνετων υποδημάτων κάτι που του κίνησε την περιέργεια και θέλοντας να ασχοληθεί με τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι άνθρωποι στα πόδια τους φοιτά στην ιατρική σχολή και εξειδικεύεται στην ανατομία και φυσιολογία των ποδιών.

Scholl Πληροφορίες

Η πρώτη του ανακάλυψη με την επωνυμία Foot-Eazer δεν άργησε να εμφανιστεί.
Το καινοτόμο αυτό προϊόν αποτελούνταν από ένα πάτο που τοποθετούμενο στα υποδήματα ενισχύει και τελικά ισορροπεί την ποδική καμάρα.
Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία ιδρύει το Κολέγιο Χειροπρακτικής Θεραπείας των Ποδιών και Ορθοπεδικής του Ιλινόις το οποίο αναδείχτηκε σε σημαντικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στον κλάδο του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και παράλληλα θέσπισε την Ετήσια Εθνική Εβδομάδα για την Άνεση των Ποδιών προσφέροντας δωρεάν εξετάσεις των κάτω άκρων.
Για τις επόμενες δεκαετίες μια σειρά από ανακαλύψεις ακολούθησαν την επιτυχημένη δραστηριότητά του όπως η πρώτη σειρά παπουτσιών ειδικά σχεδιασμένων για τη φροντίδα της ανατομίας του ποδιού, τα καλσόν διαβαθμισμένης συμπίεσης για την ανακούφιση των πρησμένων αστραγάλων και των κιρσών και οι πάτοι παπουτσιών που είχαν τεράστια απήχηση στην αγορά. Μέσα στον διαρκή ανταγωνισμό λανσάρει τη σειρά ανατομικών σανδαλιών Pescura από ξύλο οξιάς που τόνιζαν τα πόδια σε κάθε βήμα χαρίζοντάς του στυλ και άνεση.

Γιατί να επιλέξετε Scholl

Η φιλοσοφία του Dr William Scholl, που κατέληξε το 1968, και σκοπός της ζωής του ήταν να δώσει στους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν τη σημασία που έχει για την υγεία τους η φροντίδα των κάτω άκρων τους.

Αδιαμφισβήτητα η κληρονομιά που άφησε πίσω του είναι τεράστια και η υστεροφημία του μας δίνει τη δύναμη η να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και όραμα παρέχοντας αξιόπιστα προϊόντα και αποτελεσματικές λύσεις για μοναδική φροντίδα των ποδιών σας.

112 Προϊόντα
-20%
4.98€ 3.99€