Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση CeraVeCeraVe: η προσιτή και αποτελεσματική σειρά ενυδάτωσης

 

Η CeraVe δημιουργήθηκε από δερματολόγους και λανσαρίστηκε από την Coria Laboratories πριν από μόλις 13 χρόνια. Το όραμα της μάρκας ήταν να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους με προσιτά προϊόντα περιποίησης που περιέχουν 3 ceramides που αποκαθιστούν τον φυσικό επιδερμικό φραγμό.

Αυτά τα ceramides διαπιστώθηκε ότι είναι ελλιπή στα δέρματα που παρουσιάζουν δερματολογικές παθήσεις. Οι συνθέσεις ενισχύθηκαν με ένα επαναστατικό σύστημα αποδέσμευσης της ενυδάτωσης γνωστό ως τεχνολογία MultiVesicular Emulsion (MVE – Πολυστρωματικό Γαλάκτωμα).

Ο συνδυασμός αυτός, ακόμα και με μία μόνο χρήση του προϊόντος, επιτυγχάνει όχι μόνο την ανασύσταση των επιπέδων των ceramides στο δέρμα, άλλα παρέχει τη δυνατότητα διατήρησης και διάρκειας της ενυδάτωσης σε ένα επαρκές και ελεγχόμενο επίπεδο, μέσω της σταδιακής αποδέσμευσης που προσφέρουν τα πολυεπίπεδα σφαιρίδια.

Η τεχνολογία MVE έχει το εξής πλεονέκτημα έναντι των περισσότερων συνθέσεων: σε αντίθεση με την “άμεση απελευθέρωση” η MVE τεχνολογία της CeraVe, παρέχει μία σταδιακή απόδοση των συστατικών μέσω των πολυστιβαδικών ομόκεντρων σφαιριδίων ελαιώδους και υδάτινης φάσης που παρέχουν σταδιακές φάσεις ενυδάτωσης. Κάθε σφαιρίδιο MVE αποτελείται από ομόκεντρα επίπεδα που «αιχμαλωτίζουν» συστατικά όπως ceramides, λιπαρά οξέα και φυτοσφιγγοσίνη.

Τα επίπεδα αυτά απελευθερώνουν σταδιακά και με διάρκεια τα συστατικά της CeraVe στην επιδερμίδα.Η σύνθεση των CERAmides με την τεχνολογία MVE δημιουργήσαν την CERAVE, την προσιτή, καλλυντική, δερματολογική και θεραπευτική σειρά περιποίησης για όλους, που χρησιμοποιείται και συστήνεται ανεπιφύλακτα από γιατρούς και ασθενείς.

“Σήμερα, με το λανσάρισμα της CeraVe παγκοσμίως, είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο όραμα της μάρκας, να απευθυνθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, με προσιτά προϊόντα περιποίησης που περιέχουν τα 3 ουσιαστικά ceramides για την αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού. Όταν ένας γιατρός συνιστά ή ένας καταναλωτής δοκιμάζει τη CeraVe για πρώτη φορά, ελπίζουμε να αισθάνονται τη διαφορά που κάνουν τα προϊόντα στην επιδερμίδα. Η ομάδα μας προσδοκά να συνεργαστεί με ιατρούς και καταναλωτές σε όλο τον κόσμο για να συνεχίσει να καινοτομεί και να εξελίσσει τη CeraVe σε παγκόσμιο επίπεδο» – αναφέρει ο John Reed, Γενικός Διευθυντής της CeraVe στις ΗΠΑ & Διεθνώς.

Η παγκόσμια επέκταση θα επικεντρωθεί στα βασικά προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης, προσώπου και σώματος της μάρκας που περιέχουν τα 3 βασικά ceramides. Η γρήγορη επέκταση αποτελεί αποτέλεσμα της τεράστιας ανάπτυξης που επέδειξε η μάρκα στη Βόρειο Αμερική (η CeraVe είναι #1 ενυδατική μάρκα στις ΗΠΑ*) και της συνεχώς αυξανόμενης παγκόσμιας τάσης για προσιτά, δερματολογικά προϊόντα περιποίησης που προσφέρουν απολαυστική εμπειρία χάρη στην υπέροχη υφή. 

Η CeraVe διαθέτει πλήρη σειρά προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας που ανταποκρίνονται στα βήματα που συστήνουν οι δερματολόγοι για τον καθαρισμό, την περιποίηση και την ενυδάτωση.