Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Aveeno

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η δύναμη της φύσης μας βοηθά να κάνουμε τη ζωή μας πιο όμορφη.

Ανακαλύπτουμε τα πιο δραστικά φυσικά  συστατικά των προϊόντων που προέρχονται από τη φύση μας και με την κατάλληλη επεξεργασία σας προφέρουμε μια ολοκληρωμένη φροντίδα για το δέρμα σας.

Γιατί Aveeno

Η παραγωγή και εξέλιξη των προϊόντων αποτελεί για εμάς πρότυπο γι΄αυτό και μας εμπιστεύονται καταναλωτές και επαγγελματίες του τομέα της υγείας και της ομορφιάς. Τα καινοτόμα προϊόντα μας προσδίδουν όμορφη και υγιή επιδερμίδα χάρη στα υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά που καλλιεργούνται σε περιοχές που προσφέρουν ένα ιδανικό περιβάλλον για το φυτό προκειμένου να ανακαλύψετε τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Οι επιστήμονές μας επιλέγουν υψηλά πρότυπα διαδικασιών παραγωγής και με ελέγχους που διατηρούν τη δύναμη και την καθαρότητα των συστατικών παρέχουν ένα άριστο αποτέλεσμα.  

Ιστορικά για την Aveeno

Η ιστορία της AVEENO που χρονολογείται από το 1945 έχει καταδείξει τις δυνατότητές της στο χώρο.

Χάρης στην απελευθέρωση των δυνάμεων της φύσης και με τη βοήθεια της επιστημονικής τεχνολογίας, ανακαλύπτουμε συνεχώς τρόπους για την υγιέστερη φροντίδα που μπορείτε να χαρίσετε σε δέρμα και τα μαλλιά διατηρώντας τα σε κατάσταση φυσικής υγείας και ομορφιάς.

Ιδρυτές και εφευρέτες οι Αμερικανοί και φιλάνθρωποι αδελφοί Albert και Sidney Musher, οι οποίοι μέσα από βαθιά περιέργεια για τη χρησιμότητα των φυσικών συστατικών και την αλληλεπίδρασή τους οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι μακροχρόνιες θεραπείες μπορούν να υποσχεθούν την ανθρώπινη ευημερία. Από την λατινική λέξη για τη βρώμη Avena sativa, γεννήθηκε η εμπορική ονομασία της AVEENO.

Οι συνεργασίες μας με κορυφαίους επαγγελματίες υγείας και οι επιστήμονες για την ανακάλυψη δραστικών φυσικών συστατικών ολοένα και επεκτείνονται. Αποτελεί καθημερινή πρόκληση για εμάς η ανάπτυξη και η εξέλιξη των προϊόντων μας. Είναι δεδομένο για εμάς ότι δεν μπορούμε να θέσουμε σε κίνδυνο την ποιότητα των προϊόντων μας και την υγεία σας.

Ως μέρος της παγκόσμιου ομίλου της Johnson & Johnson, μοιραζόμαστε πρωτοβουλίες και στόχους της εταιρείας και υποστηρίζουμε ένα υγιές μέλλον με γνώμονα τους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις και τον πλανήτη. Η διεπιστημονική ομάδα τεχνικών μας μπορούν να βεβαιώσουν τους στόχους μας και να τους πραγματοποιήσουν.

35 Προϊόντα
-19%
15.57€ 12.46€
-20%
10.99€ 8.79€
-19%
14.53€ 11.63€
-19%
-24%
7.96€ 6.00€
-20%
18.05€ 14.43€
-20%
15.02€ 12.01€
-20%
18.05€ 14.43€
-20%
11.71€ 9.35€
-20%
12.00€ 9.59€