Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Υγρά Φακών

Εισαγωγή στα Υγρά Φακών Επαφής

Όταν πρόκειται για τη φροντίδα των φακών επαφής, τα υγρά φακών επαφής είναι ζωτικής σημασίας. Αυτά τα ειδικά διαλύματα έχουν σχεδιαστεί για να καθαρίζουν, απολυμαίνουν και ενυδατώνουν τους φακούς, βοηθώντας ταυτόχρονα στη διατήρηση της άνεσης και της οξυγόνωσης των ματιών.

Καθαρισμός και Απολύμανση

Τα υγρά φακών επαφής καθαρίζουν τους φακούς επαφής από την καθημερινή ακαθαρσία, τις πρωτεϊνικές εναποθέσεις και τη λιπαρότητα. Παράλληλα, λειτουργούν και ως απολυμαντικά, εξοντώντας τυχόν μικρόβια ή βακτήρια που μπορεί να έχουν επικολληθεί στους φακούς, αποτρέποντας έτσι τις οφθαλμικές λοιμώξεις.

Ενυδάτωση και Άνεση

Τα διαλύματα αυτά διατηρούν επίσης τους φακούς ενυδατωμένους, γεγονός που μειώνει την ξηρότητα των ματιών και βοηθά στη διατήρηση της άνεσης κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα άτομα που φορούν φακούς επαφής για πολλές ώρες καθημερινά.

Επιλογή του κατάλληλου Υγρού Φακών Επαφής

Όταν επιλέγετε υγρό φακών επαφής, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τον τύπο των φακών που φοράτε, τις ανάγκες των ματιών σας και τις προτάσεις του οφθαλμίατρού σας. Μερικά διαλύματα μπορεί να μην είναι συμβατά με ορισμένους τύπους φακών, ενώ άλλα μπορεί να παρέχουν επιπλέον ενυδάτωση ή προστασία για τα ευαίσθητα μάτια.