Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Πρόπολη

 

Προπολη: Ο Θησαυρός της Φύσης για την Ανθρώπινη Υγεία

Στον κόσμο των φυσικών συμπληρωμάτων, η προπολη αποτελεί έναν θησαυρό για την ανθρώπινη υγεία. Προέρχεται από τα κοινούς μέλισσες και έχει εκπληκτικά θρεπτικά και θεραπευτικά χαρακτηριστικά.

Η Προπολη: Ένα Φυσικό Υπερ-Συμπλήρωμα
Το θαύμα της φύσης: Η προπολη παράγεται από τις μέλισσες κατά τη διάρκεια της συλλογής του φυτικού υλικού που χρησιμοποιούν για την κατασκευή των κελιών τους. Αυτή η ουσία αποτελεί μια μοναδική συνένωση των εκχυλισμάτων δέντρων, βότανων και φυτών, κάτι που την καθιστά πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Οφέλη για την Υγεία
Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος: Η προπολη έχει αντιμικροβιακές και αντιιικές ιδιότητες που βοηθούν στην προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες: Η προπολη έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, που την καθιστούν χρήσιμη για την αντιμετώπιση διαφόρων φλεγμονών και αλλεργιών.
Προστασία του δέρματος: Εφαρμοζόμενη τοπικά, η προπολη μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση των ερεθισμένων δερματικών προβλημάτων.

Προφυλάξτε την Υγεία σας με Προπολη
Τα προϊόντα που περιέχουν προπολη είναι εύκολα διαθέσιμα σε διάφορες μορφές, όπως σκόνη, κάψουλες, και κρέμες. Ενσωματώστε την προπολη στην καθημερινή σας ρουτίνα για να απολαύσετε τα οφέλη της φύσης για την υγεία σας.

21 Προϊόντα
-25%
-20%
-25%