Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 55.00€

Αναζήτηση

Κολλαγόνο

Κολλαγόνο: Η θαυματουργή ουσία για την υγεία του δέρματος και των αρθρώσεων

Το κολλαγόνο είναι μια βασική ουσία που βρίσκεται στο σώμα μας και διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην υγεία του δέρματος, των αρθρώσεων και άλλων συνδετικών ιστών. Έχει μοναδικές ιδιότητες και αποτελεί τον κύριο δομικό παράγοντα του δέρματος, προσδίδοντάς του ελαστικότητα, αντοχή και νεανική όψη.

Τρόπος δράσης και αποτελεσματικότητα:

Το κολλαγόνο λειτουργεί ως βασική δομική ουσία στο δέρμα μας. Σχηματίζει ένα δίκτυο ινών που προσφέρει στήριξη και ελαστικότητα. Καθώς γερνάμε, η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται, οδηγώντας σε απώλεια ελαστικότητας και εμφάνιση ρυτίδων. Η πρόσθετη λήψη κολλαγόνου μέσω συμπληρωμάτων μπορεί να ενισχύσει τη φυσική παραγωγή του σώματος και να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος.

Επιπλέον, το κολλαγόνο έχει επωφεληθεί για την υγεία των αρθρώσεων. Καθώς γίνεται μέρος του χόνδρου των αρθρώσεων, συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητάς τους και την απορρόφηση των κραδασμών. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από πόνους και προβλήματα στις αρθρώσεις, καθώς και στη βελτίωση της κινητικότητας.

Θεραπευτικά οφέλη και κύρια συστατικά:

Το κολλαγόνο παρέχει πολλαπλά θεραπευτικά οφέλη για το σώμα μας. Κάποια από τα κύρια οφέλη περιλαμβάνουν:
- Βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος: Η πρόσληψη κολλαγόνου μπορεί να βοηθήσει στην εξομάλυνση των ρυτίδων και την επαναφορά της νεανικής όψης του δέρματος.
- Ενίσχυση της υγείας των αρθρώσεων: Το κολλαγόνο συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας και την απορρόφηση των κραδασμών στις αρθρώσεις, βοηθώντας στην ανακούφιση από πόνους και προβλήματα.
- Ενίσχυση των μαλλιών και των νυχιών: Το κολλαγόνο ενισχύει τη δομή και την ανθεκτικότητα των μαλλιών και των νυχιών, βοηθώντας στην αποφυγή της θραύσης και της αδυναμίας.
- Υποστήριξη της υγείας των οστών: Το κολλαγόνο συμβάλλει στη διατήρηση της ισχύος και της ευελιξίας των οστών, προσφέροντας υποστήριξη κατά την πρόληψη της οστεοπόρωσης.

Συνοψίζοντας, το κολλαγόνο αποτελεί μια σημαντική ουσία για την υγεία του δέρματος, των αρθρώσεων και άλλων συνδετικών ιστών. Η κατανάλωση συμπληρωμάτων κολλαγόνου μπορεί να ενισχύσει τη φυσική παραγωγή του σώματος και να συμβάλλει στην αποκατάσταση και την αναζωογόνηση του δέρματος, των αρθρώσεων και του συνδετικού ιστού γενικότερα.

Το κολλαγόνο βρίσκεται στις αρθρώσεις, τα οστά, το δέρμα, τα μαλλιά και σχεδόν παντού. Αποτελεί το είδος της πρωτεΐνης που βοηθά να δώσει στο δέρμα μας τη δυνατότητα να κινηθεί, να τεντώσει και να ανακάμψει. Στο ανθρώπινο σώμα μετά το νερό το κολλαγόνο είναι στο στοιχείο που υπάρχει σε τεράστια αφθονία. Σχεδόν τα πάντα στο σώμα μας είναι φτιαγμένα από κολλαγόνο. Ανακαλύψτε ένα σύμπλεγμα ομορφιάς σε συμπληρώματα διατροφής για τη σωστή διατήρηση επιπέδων της υγρασίας στο δέρμα, τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας σας.

49 Προϊόντα
-30%
-37%
70.49€ 44.41€
-25%
-30%